Siirry pääsisältöön

Montako paperdoria on tarpeeksi?

En tiedä. Aika monta. 


Nämä ovat suloisia! 


Nahkanauha on kaunis, mutta vähän epäkäytännöllinen.
Haittaako? Ei. Kun se on niin nätti.


Sisältä. 


Käytin sisäkansiin värityskirjan sivuja. 


OMINin käärepaperikin taipui kanteen hyvin! (Tuo rusetti.)Siellä odottavat käyttöä. 


Näitä tekisi vaikka miten monta, mutta muistikirjoja ja vihkoja alkaa olla jo aikamoinen määrä... :D 
Montako on liikaa? 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Ihana löytö Lapualta!

Nyt näitä vihdoin saa Lapualta! Kunnon valikoimalla siis. Tällaista valikoimaa ei täällä ole missään, vaikka yksittäisiä Metka-tuotteen juttuja löytyykin jostakin. 

Ja näitä!

Jos yhtään olette seuranneet blogeja viimeaikoina, olette törmänneet Kulkurin Kartanoon. Tätä sarjaa uskallan mainostaa speksillä "bloggareiden rakastama". 
Ihana suomalainen tuoteperhe, jossa on ihan kaikki kohdallaan. Oikeasti, ihan kaikki. Meillä ollaan koukussa näihin.

Minä olen käyttänyt jo yhden sokerikuorinnan (mansikka).Scrub maksaa muutaman euron ja se kestää kauan. Minun atooppinen ihoni rakastaa. 
Ja tässä seuraava ihana tuotesarja, johon olette törmänneet todennäköisesti viime kesänä blogeissa. Marseillea, Ranskasta. Meidän perhe on nyt käyttänyt kaksi nestesaippuaa, toista puolet, kaksi suihkusaippuaa, melkein yhden käsivoiteen sekä puolet marseillepalasta. Ostan lisää, kun loppuvat. (Ja suosikkini on sitruuna ja appelsiini.) Tätäkin saa täältä samasta kaupasta Lapualta! 

Tämä ihana pieni …

Kaunis kalenteri, BuJo

Ootteko kuulleet bujoilusta, bujosta tai bullet journal -touhusta?  Jos ette, nyt kuulette. 

Minä törmäsin asiaan omalla facebook-seinälläni kertoessani, miten menneellä viikolla minun yhden päivän suurin haasteeni ja murheeni oli löytää itselleni ensi vuodeksi kaunis kalenteri. (Ja miten kivaa on, kun on joskus päiviä jolloin suurin murhe oikeasti on näin pieni.) Ystävä vinkkasi bujosta "saattaisi olla sun juttu". 
Idea on tehdä ITSE mokoma kalenteri! 

Pahoittelut, ehdin täyttää kalenteria ennen kuin älysin ottaa kuvia. Mutta suosittelen menemään Pinterestiin ja hakemaan kuvia! Tulee kaikkea.
Minä tein opiskeluaikana itse kalenterini. Syy oli hinta - tyhjä pieni muistikirja maksaa vähemmän kuin kalenteri - mutta myös se, että rakastin puuhaa. Pannaan se vaikka minun luonnevikani piikkiin. Idean näin opiskelukaverilta, Millalta, joka on yksi niistä elämäni ihmisistä joiden taito kuljettaa luovuutta arjessa on ilmiömäistä. Ihana Milla. (terveisiä)
Mutta nyt tiedän touhulle h…

Seinäjoen Asuntomessut, kohde 7 Armas

Omatalo Oy:n Armas, olkaa hyvät.
(Klikkaa kuva isommaksi niin teksti näkyy paremmin.)

Tennarivalaisin on hauska. Ja mustan, valkoisen ja keltaisen/sinapinkeltaisen yhdistelmä toimii aina.

Ruokailuryhmän päällä oleva valaisin on kiva. Ja siitä tulee kaunis valo. 

Sisustus oli rauhallinen ilman ylimääräistä. 


Yläkerran aulatila ja seuraavaksi tytön huone. 

Lastenhuoneissa oli hyvin säilytystilaa (vaikkei ne kuvissa näykään).

Tässä talossa on kiva piha. Ja päätie kulkee tuossa harmaan aidan takana. Rakennusten sijoittelulla ja kunnollisella aidalla on saatu aikaan illuusio omasta rauhasta ja tilasta. Nerokasta piirtämistä! Kyllä ammattilaiset osaavat.

Pidin tässä talossa varmaan kaikkein eniten sen tavallisuudesta, normaaliudesta. Talosta löytyy kivoja ratkaisuja, mutta kokonaisuus on normaali. Tämä kohde oli itselleni sellainen, jossa inspiroiduin suhteessa omaan kotiini ja remontoitaviin (talon rakenteisiin ja pysyviin juttuihin kohdistuviin) asioihin. Tämä talo toimii varmasti kivan …