Siirry pääsisältöön

Montako paperdoria on tarpeeksi?

En tiedä. Aika monta. 


Nämä ovat suloisia! 


Nahkanauha on kaunis, mutta vähän epäkäytännöllinen.
Haittaako? Ei. Kun se on niin nätti.


Sisältä. 


Käytin sisäkansiin värityskirjan sivuja. 


OMINin käärepaperikin taipui kanteen hyvin! (Tuo rusetti.)Siellä odottavat käyttöä. 


Näitä tekisi vaikka miten monta, mutta muistikirjoja ja vihkoja alkaa olla jo aikamoinen määrä... :D 
Montako on liikaa? 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Heinäseipäästä on moneksi

Minä halusin työhuoneeseeni paikan amppeleille, valoköynnökselle, koristeille sun muille, mitä nyt milloinkin keksin ripustaa. En halunnut ikkunalautaa.  Vastaus löytyi heinäseipäästä! Tähän tarvittiin heinäseiväs, narua ja puuhelmiä. Pora sekä kaksi kattokoukkua.  Ensin heinäseipääseen porattiin reiät kohtiin, josta seiväs haluttiin ripustaa roikkumaan. Reiän ei tarvitse olla iso - vain sen kokoinen, että saa pujotettua narun sen läpi. Alapuolelle laitoin puuhelmen ja solmun, yläpuolelle neljä puuhelmeä. 
Ripustuksessa tarvitsin miehen apua, että saimme seipään suoraan. Tein tavalliset lenkkisolmut narunpäihin ja jätin päät pitkiksi. 
Seipäässä on tällä hetkellä kuvissa näkyvä varustus. Itse värkätty lamppu. Ihan tarkoituksella näin epämääräinen. 
Ja amppeli, jonka esittelin jo aiemmin. Tähän solmin samalla tyylillä narut kuin koriamppeliin.  Näin. Ja heinäseipäässä amppeli on kiinni näin.
Jouluna heinäseipäässä oli koristevalot. Nyt siinä on hunajakennopalloja ja muuta. Suunnitteil…

Ihana löytö Lapualta!

Nyt näitä vihdoin saa Lapualta! Kunnon valikoimalla siis. Tällaista valikoimaa ei täällä ole missään, vaikka yksittäisiä Metka-tuotteen juttuja löytyykin jostakin. 

Ja näitä!

Jos yhtään olette seuranneet blogeja viimeaikoina, olette törmänneet Kulkurin Kartanoon. Tätä sarjaa uskallan mainostaa speksillä "bloggareiden rakastama". 
Ihana suomalainen tuoteperhe, jossa on ihan kaikki kohdallaan. Oikeasti, ihan kaikki. Meillä ollaan koukussa näihin.

Minä olen käyttänyt jo yhden sokerikuorinnan (mansikka).Scrub maksaa muutaman euron ja se kestää kauan. Minun atooppinen ihoni rakastaa. 
Ja tässä seuraava ihana tuotesarja, johon olette törmänneet todennäköisesti viime kesänä blogeissa. Marseillea, Ranskasta. Meidän perhe on nyt käyttänyt kaksi nestesaippuaa, toista puolet, kaksi suihkusaippuaa, melkein yhden käsivoiteen sekä puolet marseillepalasta. Ostan lisää, kun loppuvat. (Ja suosikkini on sitruuna ja appelsiini.) Tätäkin saa täältä samasta kaupasta Lapualta! 

Tämä ihana pieni …

Tee Itse automatto

Liityin Kotopirkkoihin!  Tämä vaikuttaa minun blogiini siten, että alan tehdä teidän iloksi IT-projektien kylkeen (IT = Itse Tehty, Ite Tein) myös teko-ohjeet. Ei hullumpi muutos - ja palaan tässä asiassa nyt juurilleni. Ne, jotka ovat seuranneet edellistä blogianikin, muistanevat että aikoinaan tein paljonkin ohjeellisia postauksia. 
Asiaan. Tänään tehtiin meille AUTOMATTO. Sellainen, joka ei kerää pölyä, jonka kumimainen alapuoli ei haise mattokaupalle, joka ei retaja tiellä kun siivotaan - ja joka on yksinkertaisuudessaan kaunis. Meillä on ollut vuosien varrella mattomaisia automattoja varmaan kolme tai neljä erilaista ja jokaiseen olen em. syistä hermostunut ja pannut kiertoon. 
Tarvitaan dc-fixiä, sakset, joku kynä ja valkoinen maali-/merkkaustussi.  Minulla oli 90-senttistä dc-fixiä. Värin nimenä rullassa lukee Avellino Beton. Kannattaa käyttää tähän tätä aitoa. Pysyy paikoillaan ja asettuu nätisti. Nurjalle puolelle voi hahmotella teiden muotoa ja pituutta. Ruudukosta on iso a…