Hyvää ruokaa kauniissa paikassa

... ja hyvässä seurassa. 

Olimme SOblogien joukolla tutustumassa Joupin vanhaan tupaan ja Komiat Hetket -yritykseen. 

Olipa kiva ilta! 


Joupin Vanha Tupa taipuu vaikka minkälaiseen juhlaan ja tilaisuuteen. Itseäni viehätti erityisesti se, miten asiakaslähtöisesti kaikki järjestetään ja miten monenlaiseen systeemiin tämä paikka ja nämä molemmat yritykset taipuvat. 

Jos haluaa yksinkertaistaa näiden yritysten toimialat, sen voi ilmaista vaikka näin: 
Joupin vanha tupa järjestää paikan ja tilat
Komiat hetket Oy järjestää sisällön (sekä ruuan että ohjelmaa).
Yritykset toimivat toki myös erikseen. 


Pihapiiri ja rakennukset ovat suojeltuja. Ja se, mikä on vanhaa, on oikeasti vanhaa - ja se, mikä on uutta, on reilusti uutta. Saunakamarissakin on sulassa sovussa vanhaa puuta ja musta kiiltävä Smeg-jääkaappi. Tyylikästä. Työtä tässä on ollut hurjasti, mutta tulos kyllä vakuuttaa. Työtä vielä riittää tämän jälkeenkin, ideat eivät ihan heti tunnu loppuvan näiltä yrittäjiltä.  


Päärakennuksen sisältä:


Alakerran isoon saliin meidän parinkymmenen bloggaajan joukko mahtui helposti.


Talossa on kaunis valo. Värit, valo ja tyyli - suunnittelija on osannut hommansa. 


Päärakennuksen yläkerran kokoustilasta, johon mahtuu 50 henkeä ja joka taipuu tarvittaessa vaikka joogatilaksi. Me pidimme yläkerrassa pienen tutustumishetken toisiimme (kiitos Rakennusliike Sarkoalle kuohuvasta!). Meillä on kiva joukko uusia bloggareita mukana! 


Komiat Hetket toimii myös pitopalveluna. Me saimme herkutella lankkuillallisella. 


Ja kuten kuvasta näkyy, kaikki meni. Erittäin hyvää ruokaa. Komiat Hetket meni omalla listallani kärkeen meidän omien tulevien juhlien potentiaalisena pitopalveluyrityksenä.

Nokipannukahvi on ihanaa. Pehmeää, täyteläistä ja aavistus savua. 

Ylemmässä kuvassa Joupin vanhan tuvasta Juha Haapamäki ja alemmassa kuvassa Komiat hetket Oy:n Vesa Mäyry. Työtä pelkäämättömiä miehiä. 


Kummankin yrityksen omilla sivuilla on hyvät ja kattavat tiedot ja kauniita kuvia, käykää katsomassa sivut! Linkit ovat tuolla tämän postauksen alussa.

Talo on täynnä kauniita yksityiskohtia. 


Tämä on oikeasti mietitty kokonaisuus ja näiden kahden yrityksen yhteistyökin kuulostaa tosi toimivalta. Asiakkaan näkökulmasta touhu kuulostaa sellaiselta, että asiakas saa kertoa mitä haluaa ja se todennäköisesti onnistuu. Joustava ja laadukas ei ole ollenkaan huono yhdistelmä. 


Pitäkää ehdottomasti nämä kaksi yritystä mielessänne kun järjestätte juhlia tai tapahtumia, pientä tai isoa. Taipuvat helposti 2-200 hengen juhliin (ylärajaa tosin ei tarkkaan ole laitettu, joten suurempiakin kannattaa kysyä). 

TallennaTallenna