Juhannuksen odotusta

Pahoittelen tämän uuden blogin hiljaisuutta. 

Syy on sinä, että ostin uuden koneen, joka meni tukkoon Microsoft Officen paketista, joka em. p*skan vuoksi vaatii koko ajan nettiyhteyden ja joka päivittää koko ajan jotain. Office-paketti tietysti oli pakko asentaa koko mammuttimaisessa kokonaisuudessaan. Ja pakollinen Windows 10, joka kyllä ehkä toimii mutta on vaan tosi huono ja hankala käyttää. W10 ja Office tekivät koneesta kalliin tiiliskiven. Ikinä, ikinä en enää osta pc:tä. 

Vali vali. Huokaus. Olisi kivoja juttuja tänne.

Noh. 

Olen ollut tämän viikon lomalla. Työleiriltä tämä lähinnä on tuntunut, mutta toisaalta tulee hyvä mieli kun saa paljon aikaan. Ja lasten stressitaso tuntuu laskeneen (vaikkei tämä elo täällä mitenkään sopusointuista tai riidatonta ole). 

Alkuviikosta pihaan toimitettiin läjä lautaa ja olen niitä maalannut sen minkä olen ehtinyt. Taloon vaihdetaan tänäkesänä ulkovuoraus eli hommaa riittää. 

Tapetoin myös yhden seinän. Siitä kuvaa myöhemmin, kun kyseistä huonetta saadaan eteenpäin muuten. Sen verran kommentoin, etten ole yhtä ääliömäistä tapettia tapetoinut ikinä. Piti tehdä 1-2 vuotaa kerrallaan ja pitää hermotauko. 


Otin kuvan tunikoistani. On ne vaan aika kivoja! Rivistä puuttuu aika monta, mutta tässä ne tämän hetken lempparit. Omalla kaavalla (paitsi raitainen, joka on Mekkotehtaan Aino). Tällä määrällä saan pyöritettyä vaatteitani niin, että voin laittaa joka päivä lempivaatteen päälle. 

Hyvää ja rauhallista juhannusta! Toivottavasti aurinko paistaa ☀️