Kesäpaitoja

Kaksi kesäpaitaa lapsille. Toinen tosin saattaa lähteä muualle, mutta jos ei lähdekään, jää meille. 


Nämä kankaat olivat jotenkin kivat rinnakkain.  

Talossa tehdään koko ajan pientä remppaa. Eilen laitettiin vihdoin lista keittiön ja olohuoneen oviaukon lattiaan laminaattien vaihtumiskohtaan. Pohdin, miten pienistä jutuista viitsin ottaa tänne kuvia. Päädyin siihen, että ketään ei kiinnosta meidän oviaukon lattialista. :D 

Mies nysvää saunaa pikkuhiljaa. Minä olen saanut vain olla maalinluovuttaja :D Saunan pukuhuone sai uudet maalit - valkoiset seinät, tumman petroolinsininen (trendiväri, miettikää, meillä kerrankin!) lattia ja vaaleanharmaa penkki. Sain ystävällisesti antaa hilloamani Jeanne d'Arc Livingin maalit penkkiin. Värisävy ja mattapinta kun kelpasivat herralle. Kävin myös hakemassa peilin sinne seinälle - pienen keskustelun jälkeen. Miehestä on sukeutunut saunan suhteen pahempi sisustusnatsi kuin minusta ikinä. :D Mutta löylyn suhteen mies on tehnyt hyvää jälkeä (meillä on oikeasti aika kiva löyly), joten ehkä minun kannattaa olla peesaaja tässä projektissa. Tänään Ikean paketti on tullut Matkahuoltoon ja saadaan naulakot pukuhuoneen seinälle. Ehkä saatte kuvaa jossain vaiheessa. 


Aurinkoista tiistaipäivää, minä odotan jo kovasti lomaa. Työssäni ei ole mitään vikaa, mutta lomantarve alkaa näin vanhalla jo tuntua päänupissa.