Pop Up -kauppa! Nyt!

Pääsin eilen käymään kivassa pop up -liikkeessä. 
Seinäjoen Torikeskuksen toinen kerros, torin puoleinen pääty. 
Lumilapset, Keltainen keinutuoli ja Naurava naapuri järjestivät bloggareille illan shoppailun, tarjoilun ja höpöttelyn merkeissä. 

Heti sisään astuessa näkymä on tämä. Kuin karkkikauppaan astuisi!


Näitä IrinaKdesignin printtejä pyörittelin kauan. Palaan asiaan, kun saadaan lastenhuonetta eteenpäin jossain vaiheessa. (Ja olisin halunnut kirahvin A3-koossa, isompana siis. Se olisi lähtenyt kotiin heti.)


Tarjoilut pitivät huolen, ettei bloggaria heikottanut shoppailun lomassa. Ja päätellen puheensorinasta, juomista tarvittiin kostuttamaan suuta ettei se vallan kuivu kälättäessä. Mukavaa oli!


 Pastellivärit ovat ihania. (Ja ompeluharrastajana kiinnitän huomiota kankaan hyvään laatuun.)


Lumilapset myy suomalaisia vaatteita, pääosin lapsille. Minulle kankaat ovat suurin osa jo tuttuja ompeluharrastuksen kautta (ja osa jo menneen talven lumia), mutta kivojahan nämä ovat! Paapii, Gugguu, Wimma ja Papu nyt joitain mainitakseni. 


Keltainen keinutuoli tauluineen on ihana. Meille todennäköisesti kotiutuu jossakin vaiheessa hänen taulunsa. Ei vielä, meidän koti vielä hakee muotoaan. Kolmas yritys tässä pop up -liikkeessä on Naurava naapuri, josta minulla ei ole ainuttakaan julkaisukelpoista kuvaa. Harmittaa oikein, heillä on värikkäästi ja kivan näköiseksi koristeltu hauska myyntikoju. Kyse on 4H-nuorten yrityksestä, joka myy karkkia ja hattaraa. Tästä pääsee heidän facebook-sivuilleen. Käykää hattaraostoksilla! 

Suosittelen käymään! 
Tänään on harmaa keli ja tämä on piristävää väriterapiaa tällaisena päivänä.