Seinäjoen Asuntomessut, kohde 41 Lumimustikka

Honkatalojen Lumimustikka. Tämä kohde oli itselleni sellainen, että ulos astuessani piti tarkistaa nimi että muistan vielä kotonakin heti, mikä oli näin kiva. 


Tässä talossa on käytetty mahdollisimman paljon luonnonmateriaaleja. On pyritty ekologisuuteen ja hengittävyyteen.

Pihassa oli yhden korin koriskenttä. Ihan oikeaa joustavaa pohjaa. 


Nämä laatat ovat ihania. Ei mikään uniikkiratkaisu tällä hetkellä, kun ovat trendi, mutta silti. Kaunista. Minä haaveilen tätä mustavalkoisena keittiön lattiaan.


Pidin muutenkin tämän(kin) talon väreistä ja valosta. Sitten, kun nuo suojamatot saadaan pois ja lattia tulee näkyviin, tämä tila on tosi kaunis. Ilme kevenee aikalailla.Keittiö on ihana. Lattialaatta jatkuu täälläkin, seinän pinta, valaistus, valittu puu - kaikki. Ja tuo saareke! 


Kaunis puinen amme.Jätän tästä kohteesta paljon kuvia laittamatta tänne. Ehdottomasti käytte itse katsomassa, kannattaa.


Nämä kuvat oikeastaan otin itselleni muistiin. Halusin näin voimakkaan tapettikuvion isona pintana kuvaksi ja muistin tueksi. 


Tämän kohteen sisustukseen oli tehty paljon kivoja yksityiskohtia. Minä kiersin talon kolmeen kertaan, pyörin edes takaisin. Tuntui kuin joka kerta olisin huomannut jotain uutta. 


Pieni kohta pihalta.