Ekaluokkalaisen pojan huone

Tämän lapsen huone on käytännössä ollut koskematon muutosta lähtien. Pari viikkoa sitten annoin tietokoneen lapselle eteen auki Pinterestistä ja annoin ohjeeksi etsiä kivoja poikien huoneita. Toki entuudestaan tiesin, että tällä lapsella on aika hyvä silmä, mutta yllätyin, miten lapsi itse valikoi tietynlaisia ja -tyylisiä kuvia. 

Perjantaina kävin pojan kanssa kahdestaan tapettikaupoilla. Lapsi valitsi vaalean tähtitapetin (ja minä olin lähinnä näin 😱 ei-ei-ei ) Mutta pojan huone - pojan tapetti. Ja varsin kohtuullinen toivehan tämä oli. 


Toteutin huoneen pojan toiveista eli hän kertoi mitä haluaa ja minä vain toteutin. Minä olisin valinnut voimakkaamman tapetin ja huoneeseen muutenkin vahvemmat värit. Mutta tämä lapsi pitää selkeydestä, rauhallisesta värimaailmasta ja vaaleasta puusta. 

Puupompulavalaisimen tein itse. Kirjoituspöytä on lasten toisen isoisän ja myös isän vanha (ja lapsi rakastaa pöytäänsä). 

Kyllä huoneessa on lelujakin. Ne ovat vain kerrankin paikoillaan eivätkä kasoina lattialla. 😄 Enkä ole vieläkään valmis laittamaan tänne kovin laajoja kuvia meiltä kotoa, joten saatte tällaisia tiukkaan rajattuja edelleen.