Halloween!

Viime vuonna pääsin ihaniin kurpitsajuhliin, joiden johdosta olen koko vuoden odottanut tätä syksyä 
ja lokakuuta ja uutta pyhäinmiestenpäivää. 

Tässä kaksi kivaa hommaa, jotka eivät vaadi ihmeellisiä työvälineitä tai tarvikkeita ja jotka ovat kivoja. (Inhoan edelleen guacamolea oksentavia kurpitsoja ja verisiä nakkisormia. Ja liian pelottavia juttuja.) Näistä saa oman maun mukaan pelottavia, ällöttäviä - tai tyylikkäitä.

Tämä kuva on tästä. Erillistä ohjetta en tähän tee, koska nämä on helppoja tehdä. Ovat kivan näköiset ikkunassa! Tein meille koristeeksi myrkkypurkkeja. Tässä odottavat rivissä minun työhuoneeni hyllyssä.


Ohje. 
Ensin tulostetaan etikettejä vaikka tästä.Sitten paperi vanhennetaan. Minun suosikkini on kahvi (käytetään normaalin värin tapaan, sivellintä kastetaan kahvikuppiin...) ja kun se on kuivunut, kuivapastelli. Tässä kuitenkin pelkkä kahvi. 

Liimaa pursotetaan purkille ja siveltimellä töpötellään se ympäri. Tässä kohtaa etikettiä voi työntää jostain kohtaa ruttuun, repiä jotain reunaa tms. vanhemman ulkonäön aikaan saamiseksi. 

Sitten sotketaan. Liima on vielä märkää, siihen tarttuu hyvin kaikenlainen möhnä.

Minä käytin purkkia ulkona ja lisäksi töpöttelin kuivausrummun sihdin pesunukalla. :D Jos se tuntuu liian ällöttävältä, käytä vaikka huovutusvillaa. Tai jätä pois.

Anna kuivua. 
Sitten kansi. Kansimateriaaliksi voi käyttää ruskeaa paperia, vanhennettua tulostuspaperia (rypistä pieneksi palloksi ja vähän vanuta ja sitten maalaa kahvilla ja anna kuivua), suodatinpussin paperia... mitä nyt keksii. Minä käytin mustaa vuorisilkkiä, nyt tähän pöttiin, sitä sattui olla vieressä työpöydällä. 


Sido kannen suojus narulla paikoilleen ja vanhenna ulkonäkö liidulla. Hinkkaa liidulla kantta, narua, solmua ja purkkia. Sotke käsillä liidun jäljet sotkuksi. 

Siinä se. 

Valumia ja hämähäkinseittiä voi tehdä kuumaliimalla, niitä näkyy vähän noissa minun kuvissani. 

Mustat purkit maalasin liitutaulumaalilla. 

Ruskeat purkinkannet on tehty voimapaperista, jonka rypistin ja sen jälkeen vanhensin kuivapastelleilla. (Ruskeaa 2 sävyä, harmaata 2 sävyä, vähän vihreää ja vähän valkoista.) 

Kirjan päällysteet (tai toinen niistä) on tulostettu täältä.