DIY marequee

Näin vuosi sitten ihanan kirjainvalokoristeen Kurpitsa Villassa. 

Kokeilinpa tänä syksynä tehdä itse moisen. 
Livenä on parempi, mutta eipä tule nyt ainakaan liioiteltua tuloksen onnistumista.


Pahoittelut liian huonosta kuvalaadusta. Aikani värkkäsin ja lopulta kyllästyin. Kunnon kamera minun pitää investoida, ei tästä tule muuten enää mitään. 

Mutta valokoristeesta tuli kiva! Tai parannettavaahan olisi (ja nätimpi olisi ollut jos olisin ostanut kirjaimet erikseen valmiina), mutta parempi kuin odotin. Ei hankala tehdä. 

Pahvista (ihan vain pahvilaatikon kylkeä) ensin perusmuoto (minulla BOO), sitten päällystin sen oranssilla skräppipaperilla. Sen jälkeen leikkasin remppasuojapahvista suikaleen, jonka päällystin toiselta puolelta oranssilla skräppipaperilla ja toiselta mustalla liitutaulufixillä. Kuumaliimalla liimasin reunuksen paikoilleen.

Lopuksi puukolla reiät ja valot paikoilleen. 

Kuvalliset teko-ohjeet löytyy ihan googlettamalla "DIY marequee kirjaimet". Askartelukaupasta ostin valosarjan, joka on samanlainen kuin valmiissa, erikseen myytävissä marequee-kirjaimissa. 

Kuvassa linssiluteena on maatuska, jonka maalasin alkusyksystä. Ihan törkeästi apinoin taitelijan tekemän maatuskaa. Jätin toki vähän enemmän maallikon tekemän näköiseksi, essun olisin toki saanut siistimminkin tehtyä. Ei sen tarvitse ihan aidolta näyttääkään kun ei sellainen ole :) Niitä aitoja myytiin Rustoopuorissa.