Kurpitsajuhla

Vietimme pientä Halloween-juhlaa. 
Lapsilla on sen puitteissa riittänyt koko eilisen ja tämän päivän puuhaa. 


Minä itse en edelleenkään pidä nakkisormista, oksentavista kurpitsoista ja pelottavista kamaluuksista. Mutta tällainen kurpitsajuhla-versio on kiva. 


Mehu näyttää sopivan epäilyttävältä.


Ja tytär sai kaivertaa pienen kurpitsan. Kaikki perinteiset kurpitsat olivat homeisia jo valmiiksi, joten meille valikoitui voikurpitsa. (Tai luulen, että niin siinä kaupan hintakyltissä luki :D ) 


Minun muruni rakastaa Halloweenia. 


Vaikka vähän joudun nähdä vaivaa, lasten huokailut "voi kun tämä on kivaa" ja ilo tuntuu sen arvoiselta.


Löysin ruokakauppareissulla pienet kurpitsavalot. Söpöt kuin mitkä.


Päällystämäni kirjat pääsivät suureen rooliin lasinalusina :D  Maalasin joskus valamani betonisen kynttilänjalan oranssiksi ja liimasin koristeet. Metalliläpyskä löytyi kirpputorilta, oli risan korun osa. Aikuisilla ei ollut epäilyttävän näköistä mehua, vaan hasselpähkinäkahvia ja ihanan täyteläiset suklaatryffelit (kumpainenkin tuote Metkatuotteelta). 


Meillä odotetaan ensi viikolla olevaa paikallisten yrittäjien järjestämää lasten tapahtumaa Halloweenin puitteissa. Se on ollut meidän perheen traditio jo useamman vuoden. 

Viikon päästä vietämme pyhäinpäivää. Itse miellän sen enemmän kristillisenä pyhänä, sellaisena kauniina ja tunnelmallisena asiana. En haluaisi sotkea siihen Halloweenia.

Mutta nyt on ensin lasten hömpötyksen vuoro! 
Hauskaa Halloweenia tai Kurpitsajuhlaa, mikäli vietätte sellaista! 
Jos et, keitä kahvia tai teetä, nosta jalat tuolille ja ole hetki ihan vain olemassa. Muuten vaan. :)