Piparkakkutalot - check

Tässä saatte todistusaineistoa yhdestä asiasta, jossa menen surutta siitä missä aita on matalin.
Viikonlopun kivojen asioiden yksi asia, näin maanantaiaamun iloksi. (Juon tässä samalla Metkatuotteen tiramisu-kahvia. Kummasti pyöristää maanantaiaamun henkisiä tikkuja.)


Ostin joulumarkkinoilta. Valitettavasti minulla ei ole tekijän nimestä tai mahdollisesta firmasta tietoa, mutta muistelen näitä olleen myynnissä aiempinakin vuosina. 

Toinen pieni piparkakkutalo ostettiin Pastellipäivä-nimisestä myyntipöydästä. Käykää blogissaan katsomassa, siellä on näistä suloisista taloista parempia kuvia. Tytär sosialisoi tämän itselleen. 


Ympärilläni ihmiset askartelevat vimmalla kaikenlaisia joulujuttuja. Suodatinpussikranssit, paperinaruvalolaatikot, joulupallokranssit... Blah. Minä juuri ja juuri sain aikaiseksi tämän, höyhenkuusen. 

Tässä voi nähdä vierekkäin jonkun kauniin ja pikkutarkan kaunottaren - ja sitten minun kuumaliima-höyhen -kuusen :D jossa höyhenet hapsottavat kuin minun tukkani aamuisin, joka suuntaan. 


Kyllä jotkut vain osaavat! 


Pakko mainita, että tämä puinen pannunalunen, joka parissa kuvassa näkyy, on Seinäjoen Toimintakeskuksen käsityömyymälä Vankusta. Ja heillä on taas tulossa perinteinen joulumyyjäispäivä! Tämän viikon perjantaina 25.11.16 klo 12-17! Nyt siellä pääsee myös kurkkaamaan taloon ja työtiloihin. Suosittelen!