Selkeää ja viihtyisää

Sisustus Room2 tarjosi bloggareille sisustusillan (kiitos, oli kivaa!) Seinäjoella. 
Tästä löytyy heidän omat nettisivunsa. 


Nettikauppaa ei vielä ole (on kyllä tulossa), mutta suosittelen ajelemaan ja käymään kivijalkamyymälässäkin! Tämä on jälleen taas näitä paikkoja, joissa innostuu ja inspiroituu. Room2 tarjoaa sisustussuunnittelua, mutta myymälästä voi ostaa ihan pienestä koriste-esineestä lähtien kaikenlaista. Huomatkaa tuolla keskellä kaunis talouspaperirullateline. Voin kuvitella, miten tuo nahkalenkku on muutaman vuoden käytön jälkeen tummunut ja kulunut kauniisti. Keittiössä asiat nuhjaantuvat - kannattaa siis valita sellaisia materiaaleja, jotka kaunistuvat kuluessaan. Saana ja Olli -tyynyt ovat kauniita. 

Meidät oli jaettu kolmeen ryhmään ja saimme tehtäväksi stailata tietyt kohdat myymälästä. Tässä meidän ryhmän lopputulos. Tuo hylly on muunneltava ja taipuu periaatteessa täsmälleen sellaiseksi kuin omistaja haluaa. 

Toisen ryhmän stailaus: 


Ja kolmannen:


Tästä haluankin nostaa esiin tuon säilytyselementin. Tämän.


Arvaatteko firman? Ette. Johan Oy, se puutulppaanipaikka! Alustoja on useampaa kokoa ja siihen saa liitettyä erilaisia säilyttimiä, hyllyä ja kippoa, nuppia ja avaintelinettä (kuvassa ei todellakaan näy kaikki). Tuotteen nimi on Vaarna, ORNA by Johan ja kokonaisuuden ovat suunnitelleet Johan Oy:stä Henna Rintamäki sekä Room2:sta Sarianna Hietakangas ja Elina Ristimaa. 

Hinnalla tuo ei muuten ole pilattu. Meillä olisi tarve ja paikkakin tällaiselle ja vähän harmittaa kun jänistin. No, tuleepa ihan oikea syy mennä uudelleen Room2:n sisustusmyymälään. ;) Minä pidän kovasti, tämä on nyt oikeasti paikallista. Johan Oy on vanha firma, jossa on paikallista puukäsityön osaamista ja nyt tekevät yhteistyötä paikallisten suunnittelijoiden kanssa. Kaikki asiat kohdallaan. Tyyli, laatu, hinta ja taustatarina.  Kauniita valaisimia.
Mustavalkoinen ja yksinkertainen voi olla lämmin, mukava ja kotoisa. Osaisin kyllä kertoa teille, kenen nämä kaikki astiat, lamput ja esineet ovat, mutta haluan teidän menevän kivijalkakauppaansa ja nettisivuilleen ja ottavan itse selvää. Vain siten näette ne kaikki kivat jutut, jotka jätän pois näistä kuvista. Tämä taulu on kaunis. En ihan hahmota mitä siinä on (tai oikeastaan näen useamman asian) ja se viehättää. 


Yksityiskohdilla on väliä! 
Täältä löytyy Mayn edustus.Minulla oli Tyttönen mukana ja sai luvan stailata lasten pienen "yksiön" yläkerrassa (samaan aikaan kun me bloggarit huseerasimme alakerrassa ja taisimme sotkea myymälätilan :D ) 


Tyttönen huokaili vielä kotonakin, miten oli ihan parasta kun sai sisustustaa oman juttunsa. Neiti tosiaan pyöräyttikin tasanteen ympäri, kuvassa lopputulosta. Kiitos ja anteeksi. 


Saimme ihanat lahjapussit mukaamme (ja minä voitin arvonnassa lahjakortin!), sisältä löytyi Mayn tiskiharja ja nestesaippua, hyvän oloinen keittiöveitsi ja Lapuan Kankureiden keittiöpyyhe. Kiitos, käyttöön menevät!  Loppukaneetti. 
Tässä postauksessa jotkut kuvat ovat tyttöni ottamia. Useampi. 
Lapsi ottaa parempia kuvia kuin äitinsä.