DIY-hommaa, vähän tulevaa tapahtumaa ja käymisen arvoista paikkaa

Meillä on jälleen ilo SOblogeina olla yhteistyössä uuden tahon kanssa! Tällä kertaa Taito Etelä-Pohjanmaan ja Farmarin kanssa. 

Farmari on iso tapahtuma kesäkuun puolessa välissä Seinäjoella ja meidän perhe on jo odottavalla kannalla. Kerrankin on jokin tapahtuma, jossa on meidän koko perheelle jotain - traktoreista eläimiin, ruuasta ja käsitöihin. Farmari on niitä harvoja tapahtumia, joiden pääsymaksun maksaa mielellään. 

Farmarista ei oikein tässä vaiheessa voi vielä kirjoittaa kovin kummoisia, muuta kuin että laittakaa kalenteriinne ylös! Hyvä tapahtuma. Meidän lapset muistavat vieläkin edellisestä Seinäjoen Farmarista ulkona olleet eläimet ja traktorit. Aurinko paistoi ja eläimiä sai rapsuttaakin. Tänävuonna käsityöpuoli aiotaan tehdä vetävämmäksi, luvassa kaikkea kivaa myös sille puolelle!


Olimme menneellä viikolla Kaarakantalossa Seinäjoella SObloggareiden porukalla (kiitos, oli mukavaa!) ja tämä amppeli on sieltä. Tai saimme TSI-paketit ja käskyn värkätä ihan itse. 


Kiva homma! 


Mustat osat ovat Seinäjoelta, Janitan kenkätehtaan ylijäämätavaraa - kierrätystä ja hyötykäyttöä siis parhaimmillaan! Nämä ovat keinonahkaa. 


Kaarakantalosta saa ostaa materiaalipaketteja. Amppelit ovat muotia. Kierrätys on muotia. Käsityö on muotia. Viherkasvit ovat muotia. Nyt ollaan siis muodin aallonharjalla

Kaarakantalo on paikkana sellainen, että siellä kannattaa lähteä käymään. Talossa toimii käsityökoulu (tässä on linkki sivuilleen) ja käsityömyymälä Rustoopuori. Laitan tässä muutaman kuvan Rustoopuorista ja ihan tahallani jätän paljon kuvien ulkopuolelle. Menkää käymään! 


Kauniita muistikirjoja vaikka bujoa varten! 


Rustoopuori on paikka, josta löytää pieniä tai isompia ihanuuksia itselle tai lahjaksi. 


Tai sitten ohjeet ja materiaalit erilaisia käsitöitä varten.Matonkuteet, pillit, paperinarut ja kaikenlaiset langat.
Kiitos mukavasta illasta! 

Lahjapussista löytyi myös kudontakehys Kässäkerho Pom Pomilta. Bloggarit tekevät omat ryijynsä Farmarin käsityöosastolle näyttelyyn. Minä tein jo omani tänäaamuna! Siitä ette saa vielä kuvaa. Ehkä lähempänä Farmaria.