Kalenteria ja blogin uusi ulkonäkö

Muutin blogin ulkonäköä, kertokaa jos tämä pohja on ihan hanurista niin katson mitä voin tehdä. Siinä vanhassa oli ongelmana se, että kuvien laatu kärsi hurjasti ainakin minun kännykälläni katsottuna. 

Tässä pohjassa navigoidaan tuolta oikeasta ylänurkasta. 

Mutta asiaan. 


Tein suomenkielisiä tarroja. Saatte myöhemmin linkin niihin kunhan saan Google Driven taas yhteistyöhön. 


Nämä kauniit graafiset washiteipit on saatu Juhlapalvelu Ekosta, joka lahjoitti Etelä-Pohjanmaan Kalenteriaddiktien kuukausimiittiin kauniita papereita ja teippejä. Kiitos! 

Teipit ja paperit jaettiin osallistujien kesken näin: 


Jokainen sai mukavan pätkän kaikkia teippisortteja ja valikoiman kaksipuoleisia skräppipapereita. Yksi paikalla ollut kalenteriaddikti teki kauniin välilehden näistä papereista, mutta minulla ei ole siitä kuvaa. Tällaiset kaksipuoleiset vahvat paperit ovat ihan parhaita välilehdiksi ja inserteiksi. 

Suosittelen muuten käymään heidän liikkeessään. Kiva valikoima, kaunis myymälä ja tällä hetkellä kalenteri- ja paperiaskartelijan paras paikka Seinäjoella. Minä pidän tällaisista pienistä ketjuttomista yrityksistä.
 

Meidän perheellä on jälleen kevätflunssa. Neljä vuotta peräkkäin meillä on oltu tai tultu sairaiksi baletin kevätnäytöksen viikonloppuna! Voi puhua jo traditiosta. Laitoin kalenterin väliin tällaisen (Happy Mailista saamani) insertin muistuttamaan asenteen vaihtamisesta.


En voi oikein vaikuttaa tähän tautiin enkä omaan olooni, mutta voin vaikuttaa siihen, paljonko ärsyynnyn asiasta. Asiat ovat oikeasti ihan hyvin.