Saaliita


Kävin pienellä kirpputori- ja kauppakierroksella. Yksin! Juhlaa.


Jyskistä löytyi tuo "lyhty". Suunnitelmissa on ottaa puulevy pois, mutten ole vielä saanut aikaiseksi. Lamppu on kirppislöytö, maalasin sen mattamustaksi (kuupan sisäpuoli on valkoinen). 

Kaupasta löytyi pyöreäpohjainen amppelipurkki. Vähän juuttinarua ja puuhelmiä - ja sain työhuoneeseeni haluamani amppelin. 


Nyt muuten näkee, miten kukkien kasvu tuntuu kiihtyneen! Joka kukka pukkaa uutta alkua jostain kohtaa. Kivaa!

Olen pikkuhiljaa keräillyt näitä purkkeja. Nyt löysin koon 3/4 kirppikseltä. Juuri oikean kokoinen, siihen mahtuu ison karkkipussin sisältö.

Lopuksi ihan muuta.

Pyysin lapsia siivoamaan huoneidensa lattian. Mr. Sotkupossu siivosi. 

Pikkuautot olivat hienosti kauniissa rivissä työpöydällä. Tätä tehtiin huolella ja hartaasti, autojen järjestykselläkin on jokin merkitys. 


... Ja lattialta nostettiin samalle työpöydälle nämä.


Tämä lapsi keskittyy siihen, mikä hänelle on olennaista. Autot ovat hienossa rivissä - ja tämä läjä tehtiin, koska äiti käski siivota lattian. :p Jakkaraa myöten siis nostettiin pois ja sitten käytiin keskustelu äidin epäjohdonmukaisuudesta kun tämä ei kelvannut. :D 

Pitää olla siis tarkka siitä, mitä pyytää. Tämän jälkeen olen alkanut siivoamiskäskyn yhteydessä käyttää ilmaisua "kaikki tavarat omille paikoilleen".