Tyttösen kaverisynttärit

Meillä oli viikolla Tyttösen kaverisynttärit. Vuosien varrella olen oppinut jotain ja se on se, että meidän juhlissa lapset syövät karkkia ja sipsejä. On ihan turha tehdä kakkua, porkkanatikkuja, hotdogeja - ne eivät tytön synttäreillä mene kaupaksi. (Poikien synttäreillä hotdogit ja kasvikset menevät!)

Siispä meillä oli karkkibuffet buustattuna sipseillä :D 


Tein sipseille pussit. Kivan näköiset ja eliminoivat käsillä sipsikulhon lähmimistä. ;)  Karkkibuffetin toimimisessa lasten juhlissa on minun kokemukseni mukaan yksi olennainen juttu: karkkitötteröt. Olen tehnyt vanhan tyyliset karkkitötteröt (tänä vuonna tosin olivat enemmän pienen tötteröjuhlahatun näköisiä), joihin joko minä tai lapsi itse on saanut kauhoa karkkeja. 

Nimittäin jos antaa lapselle lautasen ja tarjolla on karkkibuffet, lapsi kauhoo lautasen täyteen. Seuraukset voi kukin arvata ja käyttää mielikuvitustaan. 

Karkkitötterö on kiva, sen käärimisestä voi tehdä ohjelmanumeron ja se huijaa lapsia :D Tötteröön ei mahdu kovin paljoa karkkia ja kun lapsi saa hakea luvan kanssa lisää, tuntuu kuin karkkia olisi saanut enemmänkin. Karkin määrän mussutus pysyy paremmin hanskassa tötteröiden kanssa. 


Meillä oli tarkkuusheittokisa, jossa lapset saivat valita osumiensa määrän verran karkkeja erilliseen pussiin - ja pussit lähtivät juhlijoiden mukana kotiin. Osalla oli aikamoiset säkit :D Mutta syöminen juhlissa oli kohtuullista - kotiin lähti enemmän säkissä kuin lapsen vatsassa. :) Niin oli tarkoituskin.

Askarteluosuutena tänävuonna oli avaimenperien koristelu. Kaivoin kangastussit varastosta ja lapset koristelivat tällaisia: 


Pieni valkoinen pehmolelu avaimenperässä. Näitä on olemassa muutama erilainen. Kangastussien kanssa annoin muutaman hotfix-arkin koristeita varten - niillä saatiin vähän kimalletta eläimiin :) 


Minulla on hauskoja kuvia Twisteriä pelaavista lapsista ja hauskoja kuvia askartelusta, mutta niitä ei voi tänne laittaa. 

Kivaa oli!