Heinäseipäästä on moneksi

Minä halusin työhuoneeseeni paikan amppeleille, valoköynnökselle, koristeille sun muille, mitä nyt milloinkin keksin ripustaa. En halunnut ikkunalautaa. 
Vastaus löytyi heinäseipäästä!
Tähän tarvittiin heinäseiväs, narua ja puuhelmiä. Pora sekä kaksi kattokoukkua. 
Ensin heinäseipääseen porattiin reiät kohtiin, josta seiväs haluttiin ripustaa roikkumaan. Reiän ei tarvitse olla iso - vain sen kokoinen, että saa pujotettua narun sen läpi. Alapuolelle laitoin puuhelmen ja solmun, yläpuolelle neljä puuhelmeä. 

Ripustuksessa tarvitsin miehen apua, että saimme seipään suoraan. Tein tavalliset lenkkisolmut narunpäihin ja jätin päät pitkiksi. 

Seipäässä on tällä hetkellä kuvissa näkyvä varustus. Itse värkätty lamppu.
Ihan tarkoituksella näin epämääräinen. 

Ja amppeli, jonka esittelin jo aiemmin. Tähän solmin samalla tyylillä narut kuin koriamppeliin. 
Näin.
Ja heinäseipäässä amppeli on kiinni näin.

Jouluna heinäseipäässä oli koristevalot. Nyt siinä on hunajakennopalloja ja muuta. Suunnitteilla on kerätä tuohon lasipalloihin ilmakasveja, mutta saapa nyt nähdä... 

Kommentit

 1. Epäsiististi. Ei miun makuun tälläisenä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tee oman näköinen jos heinäseiväs itsessään miellyttää :) Kaikkiahan tuommoisen tyyli ei viehätä eikä seipäästä oikeasti ihan simppelin siistiä millään saakaan. Meille tällainen epämääräisyys pitkine narunpäineen ja eriparikoristeineen sopii.

   (... Näkisitpä seipään alla olevan työpöytäni tällä hetkellä :D SE on epäsiisti.)

   Poista
 2. Hienoa luovuutta. Arvostan.

  VastaaPoista
 3. Meikien pitäis keksiä jokin vastaava ratkaisu keittiöön kukille ikkunan eteen ilman että tehdään näkyviä reikiä mihkään...ne on kuulemma kiellettyjä.
  Ideoita? +H

  VastaaPoista

Lähetä kommentti