Viherkasveja ja muuta ihanaa


Kävimme SObloggareiden kanssa tutustumassa kivaan yritykseen, Juhlapalvelu EkoonEkosta löytyy viherkasvit, kukkasidonnat (surusidonnoista lähtien), sisustustavaraa, askartelutarvikkeita sekä juhlien järjestämiseen tarvittavat asiat. 


Kuten nimikin kertoo, yrittäjäsisaruksilla on yhtenä tärkeänä punaisena lankana ekologisuus. Tuotteet valikoidaan siten, että käytetään mahdollisimman vähän mm. muovia. Pääsääntöisesti niin myytävät kuin vuokrattavat tuotteet ovat puuta, lasia, keramiikkaa ja paperia. Muovia ei pysty täysin välttämään, mutta esimerkiksi myytävät viherkasvit ostetaan tukkuliikkeestä, joka käyttää mahdollisimman vähän muovia pakkauksissaan. 


Minua viehättää tämän yrityksen värimaailma. 


Ja se, miten on käytetty luonnonmateriaaleja ja kauniiksi kuluneita tavaroita. Ekologisuus näkyy myös konkreettisesti myymälässä. Kalusteet on hankittu pääasiassa käytettyinä tai tehty itse ja tuunattu. Myymälä on kaunis ja rauhallinen yhdistelmä yksinkertaistettua ja rouheaa tyyliä. Tuollainen pesukoneessakin pestävä pussi olisi kaunis kukkaruukun peittona. Kestää kosteutta, joten ei tarvitsisi laittaa sisälle aluslautasta niin kuin minä joudun laittaa virkattujen purkinsuojusten sisään. 


Yksinkertainen on kaunista.


Juhlatarvikevalikoima ja juhlapalvelu itsessään ovat oma juttunsa. 
Ekosta löytyy tällä hetkellä 120 hengen juhliin kaikki tarvittava, tuolihupuista pikkulusikoihin. Isompiinkin juhliin Ekon väki lupaa taipua kunhan asiat sovitaan tarpeeksi ajoissa. 


Lastenjuhliin ei tarvitse välttämättä ostaa itselleen karkkibuffetastioita tai -kauhoja - ne voi vuokrata! Vuokra ei päätä huimannut kun sivukorvalla kuulin toisen bloggarin kyselyistä.

Tyylillisesti heiltä löytyy kaikenlaista, mutta minä valikoin tänne kuvia nyt sellaisista tuotteista, jotka ihastuttivat erityisesti itseäni. Nämä puiset aterimet ovat ihastuttavat!


Ja löysin värikkäitä kertakäyttöastioita, jotka olisivat ainakin meillä taattua kamaa. 


Valikoimasta löytyi sarjakuvateemaa, pelkistetympää ja hillitympää, foliopainatusta jos jonkinlaista ja tällaista ihanaa pastellia. Mintunvihreää ja vaaleaa lohenpunaista. 


Kurkkutikut saa nätistikin esille, näin. 


Laitan nämä kuvat oikeastaan tänne siksi oikein kaksin kappalein, että haluan teidän huomaavan tuon helminauhan tuolla kukkavaasin koristeena. 


Tosi kiva idea!

Seuraavaksi yritys aikoo remontoida myymälätilansa alakerran. Siitä on tarkoitus tehdä tila, jota voi vaikka vuokrata ja järjestää siellä juhlat.


Pöytänumerot isoihin juhliin voivat olla näin kauniita!


Viimeiseksi säästin askartelupuolen. 


Ihanaa, kun jostakin meidänkin alueelta löytyy kalenteritarvikkeita! Tai siis nämähän ovat ihan vain paperiaskartelutarvikkeita, mutta minä nyynään tällaisia tällä hetkellä kalenterin kiilto silmissäni.


Kutsukortit juhliin, lastenjuhlien askarteluohjelmanumero - täältä löytyy niihinkin tarvikkeet. Minä mukavuudenhaluisena, kiukkuisena ja kiireisenä suurperheen äitinä en todellakaan kulje monessa kaupassa saadakseni tarvikkeet kasaan jotain projektia varten. Minä haluan ne yhdestä kaupasta, korkeintaan kahdesta. 


Washivalikoima on kiva! Oikein kiva! Erilaisia teippejä, mitä yleensä näkyy myynnissä.  


WP:n penaalejakin löytyy, hiphei! Tämä olisi ihan herkku kalenterin kaveriksi. Sisällä oli hyvin tilaa ja paikkoja eri jutuille - todennäköisesti tämä on hyvinkin toimiva. 


Katsokaa nyt näitä herkkuja. 


Minun tuliaiseni tältä reissulta olivat nämä.


Sidottu kevätkimppu, pari keväisen väristä washia, leimasinsetti bujoa varten sekä kauniita papereita (niin ikään kalenteria varten). En löydä akryylipalikkaani mistään, olisin halunnut jo kokeilla näitä leimasimia. Pah.

Viikon päästä on pääsiäinen ja minun pääsiäisruohoni ei meinaa oikein onnistua. Tämän lähemmäs ette siis tänävuonna pääse minun blogissani pääsiäisruohoa. 


Hyvää viikonloppua!