Uudistunut perhonen

Saisiko olla industrial-tyylisiä valaisimia?
Tai laadukas käsityönä valmistettu matto haluamassasi koossa ja värissä? 
Vappupiknikille tyylikäs suklaafonduesetti? 
(Mukaan lasketaan näillä keleillä myös olohuoneen lattialle suuntautuva piknik.) 
Paviljongin, kesähuoneen tai pergolan kaunistukseksi näitä
Ja kevätsiivousvimman myötä eteisen sotkun kesytykseen kauniita koreja. 
 Kävin hiljattain Neitoperhosen talossa Kauhajoella inspiroitumassa ja ihastelemassa heidän uutta kevätvalikoimaansa. Suosittelen ehdottomasti suuntaamaan sinne! Eikä pelkästään lahjaostoksille, vaan ihan vain arkea sulostuttamaan ja itseä ilahduttamaan. 
Minä ostin tällaisen. Kerä pysyy paikallaan, naru on saatavilla eikä sitä tarvitse kaivella laatikosta esiin tarvittaessa - ja saksetkin on siinä. Meillä tuppaa äidin sakset tulla sosialisoiduiksi milloin mihinkin traktorileikkiin. Näitä ei viedä. 
 Vapun juhlimisesta, kevätsiivouksesta ja ikkunoiden pesemisestä väsyneen ja kyllästyneen työhenkilön ilahduttamiseksi kannattaa kaivella Neitoperhosen talon tätä hyllykköä. Tämän hyllyn sisältö on kuulemma sellainen, että kun sen täyttää, se myydään kohta tyhjäksi. 
Neitoperhosen omaa tuotantoa on mm. kosteusvoide (joka on muuten oikein mukavaa käytössä ja boonuksena on vielä luomulaatuista) ja nämä kauniit palasaippuat. Suosittuja nämäkin. Tulossa on myös uutta kivaa (ja luomua). Semmoista, mitä ei kovin monessa muussa vastaavassa yrityksessä ole. Pysykää kuulolla!
Kaupassa on kauniita yksityiskohtia. 
Neitoperhosessa pidän kaikkein eniten muuntautumiskyvystä, monipuolisesta ja vaihtuvasta valikoimasta ja siitä, että heillä on omia, uniikkeja tuotteitaan. Niin kuin nyt vaikka nämäkin kortit. 
Nämä on piirtänyt Nanna 12-vee. Aivan ihania! Toivon todellakin, että Nanna jatkaa piirtämistä ja saamme mahdollisuuden jatkossakin hänen töitään. (Minä haaveilin heti tämän piirustustyylin kalenteriin sopivista tarroista. Taisin vaahdota asiasta Neitoperhosellekin. Kiitos ja anteeksi.) Yrittäjä itse on myös tehnyt ison sarjan erilaisia kortteja eri tilanteisiin. Suosittelen! Ei markettien tusinatavaraa, vaan paikallista taidetta kuvan tekijän työpöydältä myyntiin. 
Minka-korvikset veivät palan sydäntäni. 
Pitsikorvikset ovat uniikkeja. Ne valmistetaan kierrätetystä pitsistä ja kutakin paria on olemassa vain yhdet. Korvikset ovat ihania, keveitä ja kauniita ja sopivat monenlaiseen tyyliin, vaikka pitsiä ovatkin. 
Nämä keittiötuotteet ovat tuttuja - ja edelleen kauniita. Erityisesti tuo keittiöpyyhe on minun mieleeni. Pitsikuvio ja värit tekevät siitä vähän rouhean, mutta kuitenkin tämä sopii meidän mustahkoon keittiöön. 
Neitoperhosen talossa on ainakin itselleni uutena asiana lasten värikkäät tuotteet. (Kurkatkaa nettikauppaan lasten osastolle, siellä on mm. ihana pupulusikka porkkanaansa halaamassa ja paljon muutakin.) Tähän loppuun laitan vielä kuvan yhdestä tuotteesta, jota me olisimme ehdottomasti tarvikkeet jokaisen lapsen kanssa aikanaan. Vaan silloin tällaisia ei ollut saatavilla. 

Ei tarvitse lähteä merta edemmäs kalaan, kun omalla kylällä löytyy tällainen helmi. Sääli, kun itse asun kaukana. Onneksi Neitoperhosella on hyvät nettikauppasivut. 

Kannattaa mennä nyt klikkaamaan itsensä minun facebook-sivun seuraajaksi, tulossa on arvonta, josta ainakin minä itse olen ihan tohkeissani. En ole arvontaa järjestänyt tämän blogin nimissä vielä kertaakaan - en ole löytänyt vielä asiaa, jonka haluaisin arpoa. Nyt löysin!