Käytännöllistä ja kauniita yksityiskohtia

Lapualla on kauppa, josta löytyy kaikkea - ja mitä ei sieltä löydy, ei tarvita. ;) Kaupalla on 35 vuoden historia ja lapualainen alkuasukas-mieheni vielä muistaa alkuperäisen pienen kaupan, jossa oli työkaluja ja divari. Sittemmin kauppa on laajentanut ja nykyään sieltä saa vaikka mitä. Minut vietiin tänne (ja Lapuan Kankureille) ensimmäiseksi, kun aloin kulkea Lapualla mieheni kanssa. 

Pääsimme SObloggareina tekemään yhteistyötä lapualaisen JKK Liiverin kanssa. Jätän paljon asioita (työkalut, lelut, mutterit ja ruuvit, koneet, siivoustuotteet, puutarha-asiat...) kuvien ulkopuolelle. Tämä rajaus teetti päänvaivaa, koska oikeasti olisi tehnyt mieli esitellä koko kaupan repertuaari. Mutta päätin pysyä suunnilleen sisustuksessa nyt tässä kohtaa. Liiverissä on kaikkea ihanaa. 
Tyylillisesti löytyy varmaan jokaiseen makuun jotain. 
Yksinkertaiseen ja selkeään
Vähän pehmeämpään
Maskuliiniseen
Romanttiseen ja valkoiseen
Värejä ja rustiikkista rakastavalle 
Kimalluksesta pitävälle 
Trendejä seuraavalle
Tällaiseen pieneen lasimaljaan voi laittaa hyasintin ilman multaa. Virallisesti tämä on pieni kannu, mutta on juuri oikean kokoinen ja mallinen em. asiaan. 
Viherkasveista pitävälle, mutta huonolle viherpeukalolle tai paikkaan, jossa aidot kasvit eivät elä (esim. kylppäri).
Kasvien alle minä haluan tämän pienen metallipöydän. Ihana.
 Mattoja löytyy isoista pieniin ja valikoima laajentuu elokuussa!
Tässä kaupassa kannattaa oikeasti kiertää koko liike läpi viimeistä nurkkaa myöten. 

Käy hakemassa vaikka kevätsiivoukseen tarvittavat tarvikkeet, pari koria irtosälälle ja samalla nappaa mukaasi jokin uusi yksityiskohta puutarhaan tai sisustukseen! Kummasti virkistää mieltä.