Keväthymyhuulille

Kevät, lämmin ilma ja aurinko nostavat ainakin itselläni hymyn huulille. 
Nämä suloiset macarons-purkit ovat kuin luotuja tähän. 
Huulivoidepurkeiksi!
Minä tein sävytettyä huulivoidetta. 
Tässä näkyy tarvikkeet.
- Reilu teelusikallinen karitevoita (jos haluaa nämä macarons-purkit täyteen, tarvitaan kaksi kukkuraista teelusikallista eli 1 reilu tl / purkki)
- jojobaöljyä parikymmentä tippaa (ei ole niin kauhean tarkkaa)
- vadelmansiemenöljyä (tämän voi jättää poiskin)
- pätkä mieluisen sävyistä huulipunaa (minän laitoin suunnilleen tuon näkyvän osan verran)
- puhdas lasipurkki, puhdas lusikka ja kattila vesihaudetta varten
- macarons-purkit (täältä)

Laita ainesosat lasipurkkiin ja sulata ne tasaiseksi seokseksi vesihauteessa. 


Kaada juokseva seos purkkeihin.


Anna jähmettyä.


Huulivoidereseptejä näkyy paljon kookosöljy & mehiläisvaha -yhdistelmällä. Minä en tuosta yhdistelmästä kuitenkaan pidä ja jotenkin karitevoin ja jojoban yhdistelmä tuntuu mukavammalta. Käytössä tämä yhdistelmä (+ se huulipunan pätkä, se pitää laskea vahvuuteen myös) on mukava. Kiinteä, mutta pehmeä ja hyvin imeytyvä.


Sitten paketti!


Kortti on täältä ja origamilaatikon taitteluohje löytyy tästä. Leikkaa kaksi neliötä, toinen muutaman millin pienempi kuin toinen niin menevät sisäkkäin. Minun paperini ovat Flow Book for Paper Lovers -kirjasta. Sisälle rypistelin vähän silkkipaperia.


Karitevoita löytää ihan marketeista, mutta kannattaa katsoa, ettei purkki sisällä mitään muuta. Puhdasta pelkkää karitevoita (joka muuten kulkee myös nimellä sheavoi) löytyy varmasti mm. luontaistuotekaupoista ja ekokaupoista. Jojobaöljyn olen ostanut luontaistuotekaupasta. Pullo on riittoisa ja käytän sitä sellaisenaan ihoöljynäkin. Ei mene siis hukkaan, vaikka sitä tarvitaan vain pieni määrä näihin huulivoiteisiin.

 Aurinkoista maanantaita!