Sinisen invaasio olohuoneeseen

Sininen on väri, johon palaan aina säännöllisin väliajoin. Se saattaa olla välillä pastellinsävyisenä, välillä turkoosina - mutta aina palaan tummansiniseen ja siniharmaaseen. 
Vaihdoin siniset päälliset sohvaan ja nyt tuntuu kuin olohuoneessa olisi tapahtunut suurempikin muutos. Hassua, mutta tämä huone selkeytyi. (Vaihtopäälliset ovat valkoiset.) Ja yhtäkkiä myös toisella seinällä olevat siniset asiat tuntuvat tasapainoisemmilta. 
Olohuone vielä hakee muotoaan eikä voida puhua sisustuksesta. Ja kun laitoin kuvaa tänne, huomasin unohtaneeni puhdistaa tuolista nuo maalitahrat :D Menkööt, ei meillä ole täydellistä eikä tarvitse ollakaan. 
Rottinkinen kori on kirppislöytö. Sinne mahtuu minun keskeneräinen kudin lankakerineen ja ohjeineen. 
Tämä kukka on innostunut. Se kasvaa lähes silmissä ja jouduin nostaa sen pöytäkukasta seinäkukaksi. 
Pidän näistä väreistä nyt. Valkoista, mustaa, puuta ja sinistä. Ehkä olohuoneen tasapaino ja sisustus löytyykin sinisestä. 

Loppuun pari kuvaa tuosta nojatuolista. Tässä on lähtökohta. Minun aikanaan päällystämäni vanha nojatuoli, alkujaan anoppilasta saatu.  
Kävin tuolin kimppuun tällä kertaa kangasmaalein ja tässä välivaihe. Periaatteena "ei se voi ainakaan huonommaksi mennä".
Tein tuoliin maaleilla ombre-väritystä tämän jälkeen ja lopuksi sabluunan kanssa pisarat. Saa olla tällainen nyt jonkin aikaa. Joskus, kun saan inspiraation, revin kankaan irti ja päällystän uudelleen.