Ihana, ihana Vankku

Käsityö, uniikkius, laadukkuus, eettisyys, ekologisuus, luonnonmateriaalit. 


Jos nuo asiat kiinnostavat sinuakin, kannattaa ehdottomasti huomenna torstaina 15.6.17 suunnistaa Seinäjoen Toimintakeskukseen! Heillä on Kesätori-päivä klo 12-18 ja myynnissä on jälleen kaikkea ihanaa. Minä pääsin jo tänään räpsimään kuvia. 


Kaikki on käsin tehtyä ja uniikkeja. Laadukkaita materiaaleja ja kauniita pintoja.


Vankussa on erityisesti yksi piirre, mitä itse rakastan ja mikä saa minut palaamaan sinne kerta toisensa jälkeen; käsityö. Se, että kun näkee kuviollisen kankaan ja tutkii lähemmin, huomaa, että se onkin itse painettu. Alussa on pakallinen kangasta ja puun paloja - lopuksi hyllyssä seisoo kauniita ja harmonisen kokonaisuuden muodostavia tuotteita. 


Puiset tuotteet ovat kauniita ja käytön kannalta loppuun asti mietittyjä. 


Jos minulla olisi kesämökki tai edes terassi, siellä ehdottomasti olisi jo tällainen vene. Ja veneessä tuoreita yrttejä. (Tämä voisi toimia Mailegin pupujenkin veneenä.)


Suosittelen tutkimaan tuotteita läheltä! Löydät ihan mahtavia yksityiskohtia, jotka saavat ainakin minut ihastumaan enemmän. Nämä tällaiset aterintaskut kuuluisivat ehdottomasti kesälomalounaan kattaukseen.


Jos pitää kertoa jotain omia täkyjä, tässä näkyy yksi. Keittiöpyyhkeet (ja patalaput). Pyyhkeet ovat tänäkeväänä ihan mahtavia. 


Keramiikkapöytä houkuttelee hipelöimään. Miltä näyttäisi uusista perunoista tehty salaatti tällaiselta vadilta? Kauniilta. 


Tai voisi järjestää kapustansa, mausteensa ja tuoreyrttinsä näiden avulla kauniisti. 


Toinen täkyni Vankkuun on, että mikäli näet jonkun tavaran, joka ihastuttaa, ota se heti. Muuten joku muu ottaa. :D Minulle on käynyt monta kertaa näin, joten uskokaa nyt vain ja tehkää kuten neuvon.


Koruosasto on kuin karkkikauppa. Pussukoita on moneen makuun ja tyyliin. On tällaisia värikkäitä, mutta sitten löytyy hillityn tyylikästä ja hempeän romanttista.


Tyynyosasto on oma juttunsa. Otin tähän nyt vain kuvan näistä, joihin itse iskin silmäni. (Siellä on enää kaksi, minä sain yhden! Kiitos.) 


Joku työntekijöistä on ollut ahkera (tai jotkut). Neuleita oli erilaisia. Vauvanpeittojakin! (Ja huomatkaa tuo tummansininen tyyny, joka pilkistää alarivissä.) 


Ja sitten mielessäni sisustin meidän pihasaunaa (jota siis ei ole olemassa - vielä :D mutta haaveillaan kovasti) 

Pieni kaunis purkki roskikseksi tai kynttilöiden säilytykseen.


Kauniit saunatyynyt.


Kauniita keraamisia purkkeja kynttiläkyhdyiksi tunnelmalliseen kesäiltaan.


Pari roikkuvaa kynttiläpurkkia terassille (saunamökissäkin siis on terassi, eikö). 


Seinälle kaunis hylly


ja hyllyn kaveriksi tyyliin sopiva taulu.


Näillä pääsisi hyvin alkuun! Enää ei puutu kuin se pihasauna. 

Kesätorille tyylikäs ostoskassi. 


Kesätuomiseksi tai muuten vain oman lapsen leikkeihin taikasauva. 


Tiedätkö nyt, mitä teet huomenna? Ruokatunnilla vaikka. Pakkaudutte työkavereiden kanssa autoon ja pyörähdätte Vankussa hakemassa pieniä kivoja asioita, jotka tuovat hymyn huulille ja kaunista katseltavaa silmille! Suosittelen. Siellä ovat muutkin, nämä ovat tietääkseni suosittuja päiviä.