Juhannusviikon värit

Juhannuksena todennäköisesti sataa - jos ei räntää, niin ainakin vettä. Siitä huolimatta tein tiukasti kesäfiiliksellä tämän viikon kalenteriaukeaman. 

Sain Paperinauhan Päiviltä nutupussin, jonka sisältöä en etukäteen tiennyt - ja ideana, että teen pussin sisällön kanssa kalenterituunauksen. Päivihän voisi laittaa pussiin vaikka käpyjä :D mutta nyt pussista paljastui aivan superihanat Simple Storiesin uutuudet. Tähän kuuluisi ehdottomasti sydänsilmähymiö. 

Nämä Simple Storiesin uutuudet ovat aivan ihania. Niin kivoja, etten oikein osannut päättää, mitä kaikkea kivaa näistä voisikaan tehdä - ja päädyin tekemään useamman jutun. Tässä postauksessa nyt ensimmäiset. 


Katsokaa nyt näitä värejä! Tarrat löytyy tuossa, Journaling cards -paperi pienemmillä kuvilla tuosta ja neliskanttisilla vähän isommilla kuvilla löytyy tästä


No ni, tästä lähdettiin. Pohjana Happy Planner Mini, keskikokoisilla renkailla. Vinkkinä, että tuo liima on ihan paras. Löytyy tästä. Tämä liima on edullinen, nätti ja erittäin hyvää. 


Päätin kokeilla tehdä viikonpäivät leimasimilla. 


Jos olet kovin hätäinen persoona, tämä ei ole sinun juttusi :D Mutta minulle kalenterinäkymän teko on mindfulness-hetki, joten kirjain kerrallaan sanan teko ei tunnu mitenkään työläältä. Ja lopputulos on sen verran kiva, että teen varmasti tämän toistekin. 


Tarrat viikonpäivissä ovat tuosta ylempänä olevasta tarrasetistä. Leimasimet ovat nämä ja musteet löytyvät tästä

Sitten koristeet. Käytin palan skräppipaperia alareunaan...


... ja muuten käytin tarrasetin tarroja ja die cutseja. Vaikeinta tässä oli päättää, mitä kivaa tungen viikkonäkymään. Olisin voinut laittaa kaikki. Harvoin minulle käy näin, että voisin laittaa kaiken, mitä pussista tai tarrasetistä löytyy. Vasemmalla alhaalla on pätkä yksiväristä lämpimän tomaatinpunaista washia. En ole yksivärisiä teippejä käyttänyt, mutta testailin tätä muuallekin ja oikeastaan se on aika kiva! Taustaelementtinä just vaikka tarralle. Tästä löytyy vastaavia ja muutakin. 


Koska en saanut kalenterinäkymään mahtumaan kaikkea kivaa tarpeeksi ja enemmän on parempi, tein vielä shakerin.


Ohje shakerin tekoon löytyy tästä. Jätin vain ohjeessa mainitun skräppipaperin pois. Die cutsit ovat loistavia tähän tarkoitukseen! 

Tänään paistaa aurinko ja keli on synkronoitu kalenterin kanssa. Toivottavasti sääennusteista huolimatta jatkuisi näin, aurinkoisena.