Kalenterimania, yksi Facebookin parhaista jutuista

Kun ostin viime joulukuussa ensimmäisen kauniin kalenterini ja liityin pariin Facebookin kalenteriryhmään, en tiennyt, millaiseen kaninkoloon hyppäsin. :D 

Mutta tämä on ollut asia, joka on vain ja ainoastaan ollut hyvän mielen asia. Oikeasti! 
(Kuulun myös ompeluharrastuksen puitteissa ryhmään, joka on vastaavassa asemassa minun elämässäni.) Hyvää mieltä

Mielestäni elämässä on ihan tarpeeksi murheita, arkea, "pakko tehdä" -asioita ja ääliöitä, joten tietoisesti kerään elämääni asioita ja hakeudun sellaisten ihmisten seuraan, jotka tuovat mukanaan hyvää mieltä ja iloa. Ja toivon, että voin vastaavasti tuoda samaa toisinkin päin. 

Minulla oli ilo tehdä Kalenterimanian yhteisöön tämän päivän jäsenpostaus. (Kuvani ovat huonoja, mutta aina ei näköjään osaa.) Kannattaa muuten seurata täältä Kalenterimanian sivuja (ja liittyä sitten myös Face-ryhmään) jos kalenteritouhu kiinnostaa! Muitakin ryhmiä on, mutta tämä on oma suosikkini ja tätä ryhmää seuraan aktiivisesti itse. 

Tuosta linkistä löytyy minun juttuni. Surffaa sivuilla enemmänkin, sieltä löytyy kivoja ideoita ja tietoa vaikka miten paljon! 

Kommentit

 1. toivoisin linkkejä mistä vois tulostaa tai tilata suomenkielellä kaikkea, kun teilläkin 80 % on lontoolaista tekstiä ja kun sitä nyt en ymmärrä ja ei oikein ole halujakaan siihen suuntaan joten eikö niitä kalentereita voi tuunata ihan selevällä suomenkielellä ees näin 100 vuoden kunniaksi jos muuten ommaa kantakieltänne häppeette.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan totta! Minulla on täällä blogissa yhdet omat (linkki niihin), mutta totta on, että tosi paljon on englanninkielellä. Olen kaivannut suomenkielisiä itsekin, mutta niitä ei vaan vielä oikein ole. Ehkä niitä pikkuhiljaa alkaa tulla kun kysyntä kasvaa? Tämä kalenterintuunaus on nykyisessä muodossaan kuitenkin sen verran uusi buumi, että kestää hetken että eri tahot pääsevät kyytiin.

   Jemina loves paper -googlehakusanalla löytyy yhden suomalaisen tarroja. Ovat tosi kivoja. Tulee nyt ensimmäisenä mieleen.

   Poista
  2. Olen kiinnittänyt huomiota myös että sisustustarrat ja taulut on myös kaikki lontooksi, luulis jonkun tarttuvan koukkuun ja alkavan tuottamaan niitä myös suomeksi, niitäkin olis ihan kiva sillointällöin hankkia.

   Poista

Lähetä kommentti