Kalenterin tuunausta

No niin! Kesäkuu on alkanut, koulut ovat loppu - ja meillä on kylmä. Istun täällä villasukat jalassa sormet kohmeessa. Meiltä oli ilmeisesti sähköpiikki hajottanut lämpöpumpun ohjelmakortin ja talo on tänään ollut vähän kylmä. Kestää hetken, että lämpenee taas kun pari päivää oltiin ihan kylmänä. Yhtään ei auta, että aamusta satoi räntää, kun vein Rusinaa hoitoon. On tämäkin kevät.

Nyt näette tässä postauksessa yhden valmiin kalenteriaukeaman, jossa kokeilin itselleni uutta tyyliä koristella sekä vaihe vaiheelta tehdyn aukeaman. 

Suivaantuneena tästä räntäsateisesta keväästä ihan vain periaatteesta päätin tehdä kalenteriaukeamasta mahdollisimman kesäisen. :D 

Kuten varmaan tiedätte, Seinäjoella on parin viikon päästä Farmari. Kivaa! Erityisesti odotan Taito-alueelle tulevaa Paperinauhaa ja heidän tarjontaansa. Näin kalenteriaddiktin näkökulmasta Paperinauhan valikoimaa livenä hypistelemään pääseminen on lähellä onnelaa.  


Tässä on Farmari-viikon aukeama. Kalenterina on Happy Planner Classic isoimmilla renkailla. Tein hauskasta kaksipuoleisesta jämäkästä paperista insertin, jonne saan sisälle muistilaput ja liput Farmariin. Pysyvät tallessa. (Persikan värinen klemmari on niin ikään Paperinauhan valikoimasta.)


Hauskat ja teemaan erinomaisen hyvin sopivat maatila-aiheiset paperit löytyvät Paperinauhan valikoimasta. Koska papereissa riitti kokoa, testasin tällaista lähes kaiken peittävää koristelutyyliä. Oikeastaan tosi kiva! Näin pystyy tehdä juuri sellaisen viikkonäkymän kuin haluaa, vaikka tässäkin kalenterissa on valmis lokeropohja. 
Paperinauhassa on iso valikoima myös muita kivoja papereita, tässä vähän vilausta: 


Ja sitten se toinen kalenteri ja vaihekuvat. 
Kokeilin myös toisenlaista tapaa käyttää näitä skräppipapereita kalenterikoristelussa. Tämä Color Crush Personal on tyyliltään simppelimpi. (Tuo turkoosi plannerkoriste on niin ikään Paperinauhasta.) 


Tästä lähdettiin. Käytin nyt netistä tulostamaani viikkopohjaa. 


Ensin viikonpäivätarrat ja päivämäärät.


Ja sitten kalenterituunauksen vaikein osuus - mitä paperia käyttäisin? 


Koska paperi on aika ohutta ja reiät täytyy jotenkin vahvistaa, päädyin liimaamaan suikaleet kukkapaperista näin. Merkkasin reiän kohdat ja tein reiät kuvassa olevilla reikäpihdeillä. (Pihdit ja niiden vieressä näkyvä liimapuikko löytyvät myös Paperinauhasta.)

Näin! 


Kukkaruukut leikkasin toisesta skräppipaperista. 


Tätä kalenteria koristelen hillitymmin kuin Happy Planneria, joten jätin aukeaman tämän näköiseksi. 

Ei vaikeaa. Kokeile! Tule Farmariin, käy inspiroitumassa Taito-alueella ja Paperinauhan kohdalla ja kokeile! Kun on kauniit tarvikkeet, ei kauheasti tarvita taiteellista lahjakkuuttakaan eikä luovuutta ;)