Lomatekemistä!

Mietitkö, mitä tehdä kesällä? Jotain oikeasti kivaa, mutta ei kallista. Tässä yksi sellainen vinkki. Tämän paikan kanssa ei haittaa, vaikkei päivä olisikaan se kaikkein kuumin ja kaunein hellepäiväkään - eläimet kun ovat virkeämpiä vähän viileämpänä ja pilvisempänä säällä kuin oikein kuumana päivänä.Kävimme SObloggareiden porukalla lapsinemme Ylistaron 4H-elämysmaailmassa. Olipa kiva paikka! Eläimet olivat uteliaita, eivät pelänneet ihmisiä ja suurin osa tuli ihmisen luo rapsutusta ja silitystä hakemaan.Henkilökohtaisia suosikkejani olivat possut.


Uteliaita ja leikkivät aitauksessaan, juoksivat, röhkivät ja mönkivät. Hauskoja kuin mitkä! Toinen suosikkini oli vasikat. Toinen torkkui, mutta toinen tarkkaili ihmisiä. Vähän arka, mutta voi miten suloinen! 


Sää suosi meidän reissua, mutta veikkaan, että tämä paikka on kesällä kiva pienellä tihkusateellakin. Lampaat olivat selvästi tottuneita ihmisiin. Ne tulivat samantien rohkeasti kerjäämään rapsutusta.

 

Tätä kukkoa oli hauska kuvata. Se seisoi tärkeänä paikallaan, keskusteli ja poseerasi kuin ainakin kokenut valokuvauksen kohde.


 Tässä paikassa saa menemään mukavasti ainakin puoli päivää, ellei kokonaisenkin. Tarjolla on mm. minigolf-rataa ja suurkeinua - muutakin kuin eläimet (joita ei todellakaan kaikkia näy näissä kuvissa).


Polkutraktorit ja -autot olivat suosittuja.


Tämä on helpon ajomatkan varrella Ylistarossa, kannattaa muistaa! 

Facebookissa blogin sivulla on arvonta, jossa voi voittaa kaksi pääsylippua tänne - Ylistaron 4H-elämysmaailmaan! Käykää osallistumassa!