TN ja taskuvälilehdet DIY

Olen päässyt vauhtiin bujoilun suhteen ihan oikeasti tämän TN:n kanssa! Koska haluan viikkonäkymän kalenteriosuudelle, päädyin jakamaan bujon eri asiat eri vihkoihin ja se toimii. 

Minulla on ihana Priman TN (Paperinauhasta, mutta juuri tämä TN on sieltä nyt loppuunmyyty) ja sinne väliin piti saada a) väriä ja b) sälää. 


Ensin tarvitaan kaunista paperia. Nämä Paperinauhasta saadut Simple Storiesin uutuuspaperit ovat kuin tehty tähän. Kaksipuoleisia, kauniita ja tarpeeksi isoja. Esimerkiksi joku näistä. (Ja vinkkinä heti tähän kohtaan, että Paperinauhassa on nyt kaikki -20%!) 

Ota oikean kokoinen vihko, avaa se ja käytä kaavana saadaksesi oikean kokoisen. Kannattaa laittaa 3-5 mm ylimääräistä leveyteen, koska tämä taskujuttu menee vihkojen ja kuminauhan alta ja leveyttä jää sinne. 


Näin. Tarkoitan tuota keskikohtaa. Jätä siihen vähän ylimääräistä varaa jos haluat vetää tämän vihon alta. Jos laitat tämän yksistään kuminauhaan, voit tehdä suoraan saman kokoisen kuin kaavana käyttämäsi vihko. 


Sitten taskut. Minä käytin journal cards -paperin kuvia. Toimivat sekä koristeena että varsinaisina taskuina.


Kokeilua ja mietintää.  Tämä?


Vai nämä?


Sitten kun on taskuosat on valittu, liimaa laitetaan ulkoreunaa pitkin. Näin. (Voit käyttää kaksipuoleista teippiäkin jos semmoista omistat.)


Liimaa paikoilleen. Pyöristin kortin sisäkulmaa (se kannattaa toki tehdä ennen liimaamista - on helpompaa).


Kun taskut ovat paikoillaan, insert pujotetaan paikoilleen. Minä laitoin sen menemään yhden vihon alta. Yhteensä taskuja on tässä insertissä neljä - joka puolella. 


Skräppipaperit ovat käteviä kalenterituunauksessa. Jotenkin varsinkin tämän TN:n kanssa olen ihastunut näihin. Tässä aiemmin tekemäni (ja ylemmässäkin kuvassa näkyvä) vihko, jonka kannet ovat skräppipaperia. Simple Storiesia myöskin (ja Paperinauhasta). 


Vilautan bujoni juhannusviikkonäkymää ennen tekstejä. 


Koristeena die cutseja ja Simple Storiesin uutuus-tarroja.

Kun on kivat koristeet ja välineet, ei voi mennä pieleen. :)