Vihkoelämää. Bullet journal

Sateista perjantaita! Tämmöiseen keliin sopii hyvin tämä aihe :) 

Esittelen tässä postauksessa teille pari minun TN-vihkoa. Tein itse kannet varsinaisia odotellessa, mutta ne eivät ole bloggaamisen arvoiset. Ovat ihan vain laminoitu laminointitasku, jonka kannessa on kirkas iso Mambin iskulausetarra ja kuminauhat. 

Rakkain vihko on tämä. Ihan ulkonäkönsä vuoksi.


Päiväkirjanomainen vihko, johon kirjoitan pidemmästi päivän tapahtumia. En välttämättä joka päivä.  Pidän siitä, miten vihko pikkuhiljaa rähjääntyy. Käytän tässä vihossa paljon vesivärejä. 


Vesiväreillä maalatut kakkupaperit (eikun mitä nämä ovat? Kahvilautasen papereita?) on ideana keksitty kalenterimiitistä toiselta addiktilta. Tulee kivan näköiset! Kokeilin myös DecoFoilia.


Toinen vihko on ehkä lähinnä idealtaan "Project Me". Syömisiä päätin alkaa kirjaamaan, koska välipala jää muuten välistä ja siitä seurauksena on liian iso nälkä ja hermojen kiritys päivällisen aikaan. Muistin tueksi olen laittanut myös nuo muut tuonne - esim. vitamiinit, selkäjumppa, veden juonti. Kahvia juon liikaa, joten tein kolmen mukin kuvan. Kun kolme kuppia on väritetty, joudun teesektorille :D Vähän tämän ulkonäkö vielä hakee muotoaan. Seuraavan viikon tein perinteisempään bujo-tyyliin, lähes täysin kynällä. 

Huvikseni tein tv:n katselun trackerin. Kuten näkyy, en pahemmin katso TV:tä. Päänsärkyä aloin seurata, koska se on liian usein kipeä. Tämä on yhteydessä vedenjuontiin. Ilmeisesti. Tein vedenjuonti-trackerit viikkonäkymään ja päätin alkaa seurata, miten usein pää on kipeä kun juon tarpeeksi vettä. 

TN sisältää myös kaksi muutakin vihkoa, mutta jätän ne nyt tästä pois. Esittelen ne myöhemmin.