Keskittymistä piirtokiekon kanssa

Niille, jotka hurahtivat värityskirjoihin, mutta jotka kaipaavat jotain uutta - tässä teille uusi lelu!

Minä istuin eräänä sunnuntaiaamuna aamukahvin kanssa hiljaisessa talossa ja piirtelin. Iso valkoinen paperi, kiekot ja kynä. Ja sitä kahvia.
Kiekon kanssa syntyy helposti geometrisiä ja tarkkoja kuvioita. Tarvitaan vain kiekot ja hyvä kynä. Nämä kuviot on tehty tavallisella mustalla kuulakärkikynällä. 


Meidän lapset innostuivat näistä myös. Hyvin sujui sekä eskarilta että kolmasluokkalaiselta! 


Kokeilin aikani kuluksi lisätä näihin väriä. Voisi piirtää kiekon kanssa myös erivärisillä kynillä ja jättää pohjan ihan valkoiseksi. 


Metallihohto toi kivan lisän.Testasin toki päiväkirjan nurkkaan koristeeksi. Tämän kyseisen kuvion paperin värjäsin kahvilla. Sattui tulemaan vahingossa hyvin lähelle Priman vihon sivun värinen sävy!


Piirtokiekoilla piirtely on mukavaa. Rentouttavaa, ei vaadi ajattelua, kiekko vie ja käsi seuraa. Tuloksena on kaunis ja tarkka geometrinen kuvio. 

Hauska vekotin, suosittelen! 
Minä sain oman settini Etelä-Pohjanmaan Kalenteriaddiktien kautta, mutta setti ei ole pahan hintainen. Siinä on monen monta kiekkoa, joilla saa kiekkojen lukumäärää enemmän erilaisia kuvioita. Ei huono diili ollenkaan. Toisin kuin värityskirja, nämä eivät pahemmin kulu eivätkä ole kertakäyttöisiä.

Tästä uusi juttu uutta viikkoa piristämään :)