Kalenterintuunausta syysteemalla

Tai tarkemmin sanottuna Halloween-teemalla. 


Käytin pohjana näitä kauniita scräppipapereita (tätä ja tätä). Hae Paperinauhan sivuilta termillä Pebbles niin löytyy nämä kaikki paperit ja paljon muutakin kivaa. 


Pidän näistä väreistä ja kuoseista. Hillitty värimaailma, kaunis kuosi - vaikka onkin hämähäkinseittiä ja pieniä hämähäkkejä. Voisiko näitä luonnehtia sanalla tyylikäs

Ja koska kimallus on terveellistä, käytin paljettejakin. Niitä löytyy tästä. Ostin kahta eri kuparin väristä, kumpikin todella kaunis livenä!


Ja sitten se vaikein osasto. Mitä minä haluan käyttää? 


Nämä die-cutsit ovat Julie Nuttingia, tämä pakkaus. Vinkkinä, että älä aukaise kuin vain toinen pussi ensin. Kaikkia kuvioita on kaksi ja ne on laitettu eri pusseihin. Kiva pakkaus, tästä löytyy hillittyä Halloween-teemaa, mutta myös sadonkorjuuta ja muuta syksyistä.  


Ja koska nyt hifistellään kalenterituunauksessa, asiaan kuuluivat myös värimaailmaan ja tyyliin sopivat koristeet Priman klemmari ja sävy-sävyyn hempeän oranssi liima (tämä). 


Muutkin ilmeisesti pitävät tuosta liimasta, koska sen kanssa pitää olla nopea - pitää ostaa heti kun sitä saa, muuten jää ilman. :D 

Suunnitteluvaihetta. Kalenterituunauksessa yksi parhaimmista asioista on juuri tämä - se, että tässä kohtaa minun suurin ongelmani on, mihin kohtaan laitan koristeet. (Ne oikeat elämän murheet ja ärsytykset ehtii ajatella sitten muussa kohtaa.) 


Hmmm..?


Kaivelin washilaatikkoa ja päädyin näihin.


Ja sitten pääsin käyttämään tätä. 


Lopputulos näyttää tältä.


Jätin teksteille tilaa vielä tässä vaiheessa. 


Ja sitten selitys, mihin niitä paljetteja piti saada. Tähän.


Tein shakerin. 


Asia, josta voidaan keskustella on, että milloin oikea Halloween on. Minä tein tämän viikon pyhäinpäivän viikolle. Silloin meillä on Halloween. Tämä on vähän tällainen "kulkeeko teillä trullit palmusunnuntaina vai lankalauantaina" -asia. Minä voisin kyllä tehdä Halloween-teemalla vaikka koko lokakuun :D Pidän tästä värimaailmasta. 

Aurinko paistaa! Kaunista syksyisen viikonlopun alkua teille!
Minä olen yhden lapsen kanssa sairastupaa pitämässä kotona, mutta eiköhän tuo flunssa tuosta taas hellitä, joskus. Ehkä ensi kesänä? Sisäilmaongelmainen koulu ja astmalapsi ei ole ihan hyvä yhdistelmä.