Virkattu pussukka

Voiko sieviä pussukoita ja kukkaroita olla ikinä liikaa? Ei. 


Kävin eilen lauantaina Käsityömessu-asioissa Kauhavalla Tuuliadesignissa. Siinä varsinaisen asian lomassa onnistuin yhdessä Tyttösen kanssa poimimaan ostoskoriin yhtä sun toista :D 
Minun oli ihan välttämättä ostettava tämän tarvikepakkaus. 


Niin söpö! Kauniin sävyinen pellavalanka ja hopeiset metalliosat sopivat kauniisti yhteen. Vähän blingblingiä, mutta ei liikaa. Oikein hyvä! 


Tästä löytyy suora linkki sivulle, josta juuri näitä tarvikepakkauksia löytyy. 

Minulla kesti tämän tekemisessä pari tuntia. Ohje oli helppo ja selkeä ja työ meni täsmälleen niin kuin ohjeessa luki (se ei ole aina itsestäänselvää).  Minä tärvään tässä oman mahdollisuuteni, mutta olisiko tässä kiva joululahjaidea? Käsityöihmiselle tarvikepakkauksena, käsityöihmiseltä ei-käsityöihmiselle valmiina tuotteena? Sisään voisi piilottaa jotain ihanaa.

Tuuliadesignissa ei tiedetä mitään siitä, että teen blogijutun heidän tarvikepakkauksestaan. :) Halusin vain kertoa muillekin, että on olemassa tällainen yritys, jolla on useampia vähän erilaisia ja todella kivan oloisia tarvikepakkauksia. Tuuliadesign on tulossa Seinäjoen Käsityömessuille eli paikalliset pääsevät siellä livenä hypistelemään kaikkia ihanuuksia. Te muut joudutte tyytymään verkkokauppaan ;)