Halloween TSI-meiningillä

Halloween-koristetta alkaa pikkuhiljaa löytyä kaupoista. Edelleen vain ne kaikki kivat ja kauniit puuttuvat ja kaupat tarjoavat lähinnä vihreitä kuminaamareita ja oransseja muoviviirinauhoja. Ei kiitos. 

Siispä tehdään itse. 

Meidän "apteekkihylly". 


Purkkeja kannattaa laittaa sivuun, kun niitä tyhjenee kotona - tai sitten suunnata paikalliselle kirppikselle. Minä olen käyttänyt näissä sekä että. 


Ohje näihin löytyy tästä postauksesta vaihekuvineen.


Netistä tulostin valmiita kirjan päällyksiä. Minä hain kirjat ja sopivia kippoja Seinäjoen Kierrätyskeskuksen Kierrätysmyymälästä


Popcornin siemenet ovat täsmälleen sopivia kynttilöiden alle! Joskus koulutusmielessä tekemäni rautalankapuukin sopii Halloween-kattaukseen kuin nenä päähän. 

Tarjoiluastioina käytin itsetekemiäni saviastioita. Tähän ne sopivat! :D Muuten ovat vähän turhan - sanoisinko, että rouheita


Kuvan yläreunassa pilkistävä hämähäkki on mustaksi maalattu massapallo, johon on työnnetty mustat piippurassit jaloiksi. Ja tiedoksi - se ei hymyile, sillä on torahampaat

 

Oikeiden kynttilöiden sekaan laitoin led-kynttilöitä.Kulho ja kynttilä on tehty samalla tekniikalla vähän varioiden. Ohje on tässä vaihekuvineen. Kulho on viimeistelty vihreällä ja valkoisella taululiidulla. 


Tuikkulyhty sai sekin mustan värin ja kuviot liidulla.


Tässä kuva purkeista sellaisina, joina ne valitsin ja kannoin kotiin sieltä Kierrätysmyymälästä. Aikamoinen muutos tulee kuumaliimalla, mustalla matta askartelumaalilla ja taululiidulla.  


Tässä näkyy lähempää tuo kannellinen pyöreän mallinen astia. Jätin alkuperäistä väriä vähän näkyviin, se sopi täydellisesti tähän. Hämähäkinseittiä saa kuumaliimalla. Se kannattaa sotkea taululiidulla jäähtymisen jälkeen, tulee aidomman näköistä.


TSI-metodi jatkuu syömispuolella.


Juomavaihtoehtoina meillä tänävuonna on chai latte ja mausteinen tee. Chai latte sopii loistavasti Halloween-juhliin pehmeän mausteisen makunsa vuoksi. 


(Tämä puulautanen on Muubs, ei todellakaan itse tehty.)

Näistä hämähäkinseiteistä tuli suosikit samantien. 


Kuvista näkyy se, miten ne on tehty. Suolatikkuja ja maitosuklaata. Erinomainen yhdistelmä!


Maljakkoon viherkasvien sekaan tehtiin lepakko-oksia. 


Risuja mustalla mattaisella spraymaalilla maalattuna.


Sitten sidotaan mustia satiininauhan pätkiä sinne tänne lepakoiksi. 


Yksinkertaista! 


Savikurssilla lässähtänyt ja vähän pilalle mennyt kurpitsanraato pääsi sittenkin käyttöön. Maalasin sen vesiväreillä.


Meillä on tänävuonna kaksi Halloweenia, tämä näissä kuvissa näkyvä ja jo juhlittu ja sitten se, joka on tämän kuun lopussa. Silloin meillä on muiden järjestämä juhla, joten päätin tehdä tänävuonna näin. Ja tulipa nyt blogiinkin kerrankin etukäteen kuvat eikä aina vain jälkikäteen. Kaunista ruska-aikaa!