Syksyn värejä

Olen lomalla ja siivoan. Urakoin jo oman työhuoneeni (siitä tulee oma juttunsa), eilen riisuin kalenterin pastellijutuista ja tilalle tulee mustaa, valkoista ja murrettua lämmintä keltaista. Tänään suunnistin vaatekaapilleni. Huomaan jälleen näin syksyllä hakeutuvani mustavalkoisen ja harmaan pariin. Siivosin värit pois työhuoneestani varastoon. Tilalle valkoista, tummansinistä ja harmaata. Vaatevarastosta lähtee lähes kaikki värikäs. Kaikki Me&I:t ja itseommellut värikkäät (jätän kolme lempitunikaani). Varasin kirppispaikankin ja aion hinnoitella niin, etten joudu kantamaan mitään kotiin takaisin. 

Kiersin kippiksen samalla paikanvarausreissulla ja löysin nämä. Katsokaa nyt tätä väri-iloittelua :D


Täydellisen sävyinen harmaa Lapuan Kankureiden pellavahuivi (näitä ei voi olla liikaa), mustavalkoinen paita toiselle pojista ja itselleni harmaavalkoiset seuraavat poopot. (Poopohousut = college- tai trikoohousut, jotka ovat mahdottoman mukavat mutta kyseenalaisen näköiset) Edellisissä poopoissa oli enemmän reikiä kuin ehjää, joten piti löytää uudet. Näillä voisi mennä jopa kauppaan :D Ehkä. Täällä meilläpäin. Ei ehkä kaupungissa. 

Sain myös valaistumisen, että minä tarvitsen mustavalkoisen raitatunikan. Suunnistan kangaskauppaan siis tässä jossain välissä, pitkästä aikaa. 

Kävimme kameroiden kanssa koko perheenä pienellä retkellä. 


Tämä lapsi ottaa aika hyviä kuvia. Ihan kännykälläkin. Ja lapsen tyyliin suhtautuu ennakkoluulottomasti kuvausasentoihin. 


Meillä on pienen hetken rauha maassa. Lapsilla on hartaasti odotettu peliaika ja mieskin on maidonhakureissulla (meillä käytetään tankkimaitoa).