Uusi hylly keittiössä

Lomalla ja sadesäällä meillä ollaan yleensä kotona. Siitä johtuen tulee myös siivottua, tehtyä pieni pala remonttia eteenpäin ja sisustettua

Loman aikana löysin vihdoin vähän isomman ilmakasvinkin! Täältä, mistäs muualta. Tiinalla on aina jotain uutta, kivaa ja ihanaa.


Mutta se hylly, jota otsikossa mainostin.
Olen monta vuotta halunnut hyllyä/hyllyjä keittiöön ikkunan eteen ja meillä on joitakin virityksiä ollutkin. Mikään ei ole kuitenkaan oikein ollut toimiva. Nyt taisi löytyä sellainen! 


Eikö olekin kiva!
Hyllyllä olevat tavarat ovat vaihtuneet ja vaihtaneet paikkaansa jo moneen kertaan eikä se enää ole kuvassakaan näkyvän näköinen. 


Hylly on Hakolan Riippu-hylly. Tämä. Hylly oli minulla yhteistyönä Seinäjoen Käsityömessuilla ja lunastin sen blogihintaan meille asumaan. Meidän yhden keittiönikkunan edessä on kuin sille tehty paikka. 

Pidän tässä hyllyssä ulkonäön lisäksi materiaaleista ja suomalaisuudesta. Siitä, että Hakola on pitkän perinteen laadukas suomalainen yritys, joka myy suomalaista designia. Minulle tämä on lisäksi lähituote, Jurvasta. Suomalaisen suunnittelemaa, suomalaisen käsin tekemää, suomalaisen myymää.

Huonekalut ja pienemmät puiset sisustustuotteet valmistaa puuseppä alusta loppuun käsityönä omalla tehtaallamme. Materiaalina useimmiten saarni, tammi tai lehtikuusi. 


Hyllyjen kohtaa voi siirtää makunsa ja tarpeen mukaan. Hetken aikaa minun piti värkätä, että sain laudat suoriksi, mutta ei se vaikeaa ollut. Sanoisinko, että yllättävän helppoa. Hylly on myös yllättävän jämäkkä, vaikka roikkuu ilmassa ilman takana olevaa seinää tukena. Ihan huoletta sille voi laittaa noita lasiesineitä. 

Saatte joskus laajempia kuvia taas meidän keittiöstä ja hyllystäkin. Nyt ei pysty. Lapset ovat olleet sen lomaviikon kotona ja se näkyy.

Rauhallista sunnuntaita!