Pläkkilyhtyonni


Siivosin viikonloppuna kaikki Halloween-koristeet pois. (Yritän vähän tasapainoilla pyhäinpäivän ja Halloweenin välissä - Halloweenia vietetään meillä amerikan päivänä ja pyhäinpäivää pyhäinpäivänä.) Tilalle laitoin meidän joulukoristelaatikoista vähän jotain. 

Ja tulipa testattua, että Perfect Homen Tulip-kynttiläkipot eivät kestä astianpesukonetta. Olisihan se pitänyt ymmärtää, vaan enpä tajunnut. Särölasinen kippo on kuitenkin kaunis, joten pääsi käyttöön edelleen - patterivalot sisällään. 


Mutta se otsikon lupaama pläkkionni. Sain kaksi isoa pläkkilyhtyä muutama vuosi sitten siskolta joululahjaksi ja niitä olen kuljetellut pitkin kotia löytämättä niille juuri täydellistä paikkaa. Nyt taisi löytyä!


Laitoin sisälle ikkunatähden sisälle tarkoitetut lamput ja korvasin pläkkilyhdyillä meidän keittiön ikkunalaudalla olleet pikkulamput. Lyhdyissä on vähän joulufiilistä, muttei liikaa. 


Juuri täydelliset! 

Meillä on keittiössä lapualaiset tekstiilit, jurvalainen hylly, vähäkyröläiset pläkkilyhtylamput ja seinäjokelaista taidetta (printtejä ja paperitähti). Sopii tähän tämän vuoden Suomi100-teemaan, tällainen paikallisuus.