Pientä muutosta + arvonta!

Meillä on ollut kaunis, aikanaan facen kirpputorilta ostettu, jalkalamppu. Se on tässä kodissa matkustanut huoneesta ja nurkasta toiseen löytämättä paikkaansa. 


Makuuhuoneessa se ei kuitenkaan vielä ollut käynyt ja kuupan vaihtamisen myötä keksin sen sopivan tuonne nurkkaan paremmin kuin hyvin.


Alkuperäinen varjostin on tämä. Tallessa edelleen, pidän tästäkin kovasti. Kyllähän se oikeasti tuohon sopii tyylinsä puolesta paremmin, mutta meille sopii tuo toinen paremmin nyt tässä kohtaa.Seinälle löysi paikkansa myös sisustustarra, jonka ajatuksesta pidän kovasti. Tämä teksti on Piia Raidan, jonka runoja aiemmin esittelin tässä postauksessa, vähän eri yhteyteen laitettuna. Tämän meidän seinällä olevan tekstin voi ymmärtää monella tavalla; minä päätin ottaa tämän positiivisena ajatuksena :D 

Tarra oli helppo laittaa paikoilleen, mutta minun omassani näkyy allekirjoittaneen mielen muutos. Laitoin ensin tarraa eri paikkaan (toiseen huoneeseen) ja muutin mieleni kesken kaiken. Tarraa ei ole tarkoitettu siirrettäväksi ja sain rapsuttaa ja asetella aika kauan ennen kuin sain sen nätisti paikoilleen uuteen paikkaan. Otin samantien kuvankin (nuo repsottavat kohdat eivät siis enää repsota kun painoin ne paremmin kiinni seinään). 


Ja se ARVONTA-osuus! Sisustustarra on Designtarra.fi-verkkokaupasta ja arvonnan voittaja saa valita heidän valikoimastaan itselleen mieleisen tarran! 

Arvontaan voi osallistua blogin facebook-sivulla, www.facebook.com/kipotpinossa/


Meidän makuuhuone on niin hölmön mallinen ja pieni, ettei sieltä saa minkään näköisiä kuvia toisesta suunnasta. 


Rauhallista sunnuntaita! Koskaan ei voi tietää, kuinka ihmeelliseen päivään herää :)