Valoa, keltaista ja viherkasveja

Tämä postaus sisältää blogiyhteistyön Seinäjoen Kierrätyskeskuksen Kierrätysmyymälän kanssa.

Olin päivän nuhapotilaan kanssa kotona ja päivällä paistoi hetken aurinko. Piti kaivaa kamera äkkiä esiin. 


Piti saada keltaista ja vähän väriä meille. (Tarjottimet ovat OMIN/Kellosaari.) Musta Lampukas on Seinäjoen Kierrätyskeskuksen Kierrätysmyymälän löytö, sen tuunauksesta on juttu tässä


Hakolan hyllylle löysin hauskan keltaisen maljakon Kierrätysmyymälästä Seinäjoelta. (Löysin myös toisen Lampukkaan, siitä juttua myöhemmin.) 


Maljakko on kauniin värinen ja kivan muotoinen, siihen menee kukat, mutta tuohon suulle mahtuu pöytäkynttiläkin. Ihan mahtava pötti siis. Vähän on elämän kolhuja saanut, mutta ei haittaa. 

Viherkasvit ovat innostuneet. Olen ottanut pistokkaita useampia. Tässä hakee juuria kaksi pistokasta. 


Kissus ei tykännyt olla meidän olohuoneen nurkassa (pimeä paikka enkä muistanut kastella sitä tarpeeksi usein). Jaioin sen pientä väkivaltaa käyttäen kahteen osaan ja istutin puolikkaat omiin ruukkuihinsa. Katsotaan, saanko sen virkistymään vai en. Seinätelineessä niinikään toipilas-kukka. Se on virkistynyt ja pukkaa uutta juuresta. 


Uusi maljakko on tämän vanhan kirppislöydön kanssa samaa väriä. Tai tarpeeksi saman suuntaista. 


Vanhin kultaköynnös alkaa olla niin iso, että to do -listalla on seuraavaksi laittaa rönsyille pidikkeitä. Haluan sen kasvamaan seinällä. 


Suomenliput saivat vielä jäädä koristeeksi, vaikka kuuluvat meillä joulukoristeiden sekaan. Tykkään niiden ulkonäöstä. 

Anopinkieli innostui pukkaamaan uutta kun nyppäsin pistokkaasta sen isoimman lehden pois ja istutin multaan :D Se selvisi yli puoli vuotta pelkällä vedellä. Vielä pitää keksiä sille jokin nätimpi suojaruukku. 


Auringonpaiste tekee ihmeitä. Minä alan elää ihan toisella vaihteella keväisin kun valo lisääntyy.