Kevätkukkia!

Viikko alkoi kovassa pakkasessa, auto takkusi maanantaina enemmän kuin laki sallii, pudotin töissä roskiksen, kännykän, vesivärivesikupin, huomasin pukeneeni paidan nurinpäin päälleni. 

Mutta illalla pääsin kukkaterapia-iltaan Latva-Rasulan Kauhavan puodille! Kun ajelin illalla sen jälkeen kotiin, huomasin hymyileväni ja olevani iloinen. Koska auto takkusi, en ehtinyt hakea kameraa kotoa - joten nyt mennään vain kännykkäkuvilla. 

Tässä minun aikaansaannokseni:


Kukkailta on ilta, jolloin osallistujat saavat koota itse itselleen sidotun kimpun tai tehdä kukka-asetelman valtavasta valikoimasta erilaisia ja erivärisiä kukkia ja vihreitä. Lisäksi oli erilaisia purkkeja ja paljon erilaisia koristeita ja koristemateriaaleja. Yksistään erilaisia oksia oli näin jälkikäteen muisteltuna neljää sorttia (pajunkissoja, hiirenkorvallisia ja -korvattomia koivunoksia sekä kirsikanoksia). 


Minä en ole ikinä tehnyt minkäänlaista asetelmaa ja jännitti mennä, mutta illan aikana sai apua, vinkkejä jos niitä kaipasi. Sai kokeilla ja tuumia rauhassa. Kukkien käytössä ei ollut määrärajoituksia, sai tehdä täsmälleen sellaisen kuin halusi.


Kaksi risua pystyssä. Tästä alkaa! Värit ja sävyt houkuttelivat kokeilemaan. 


Minun asetelmani ei ole kovin pääsiäismäinen. Ei keltaista. Vahvoilla väreillä ja keltaisella on kuitenkin kiva energia. Ehkä menen uudelleen Latva-Rasulan tällaiseen kukkailtaan ja teen keltaisen asetelman! 


Minä olen tyytyväinen omaani. Ei se täydellinen ole, mutta sellainen kuin halusin! Halusin vähän sen näköisen, kuin joku olisi käynyt kukkakedolla ja kaivanut palan ketoa purkkiin. 


Yrityksellä on suunnitelmissa tilavammat toimitilat Lapualle ja toivon, että saavat näitä iltoja järjestettyä sitten sielläkin! 
Kiitos naiset, tämä oli ihan mahtavan kivaa!

Minä veikkaan, että näistä illoista tulee suosittuja. 
(Niistä tiedotetaan Latva-Rasulan Facebook-sivuilla. Linkki löytyy tämän postauksen alusta.)


Aurinkoista pääsiäisviikkoa! 
Kevät tulee, vaikka pakkanen ei meinaa sitä uskoa.