Keväthommia

Rauhallista sunnuntaita!
Hain perjantaina viikonloppua ja vappua ilahduttamaan sidotun kimpun. 


Kimppu on Juhlapalvelu Ekosta. Se on Seinäjoella Vapaudentiellä minun työmatkani varrella. Oikealla puolella tietäkin vielä. :D Ekossa on Paperinauhan tuotteita myös, joten olen sieltä useamman kerran hakenut kalenteri- ja paperiaskartelusälää muutenkin. 

Tämä blogi vähän tihkaisee nyt. Jos haluan pitää tämän DIY-blogina, täytyy jatkuvasti tehdä jotain, josta voi tehdä blogijutun. Ja minä en ehdi nyt. Teen koko ajan jotain, mutta ei teitä minun korjausompelutouhut tai soran kuljetus kottikärryillä kiinnosta. Vai käynkö ottamassa itsestäni kuvan kottikärryjen kanssa? Tyhjänä ja täynnä soraa. Lapion kanssa ja ilman. Teen taidejuttuja, art journalia, kalentereita ja kaikenlaista, mutta teen niitä siksi, että haluan tehdä - en siksi, että olisi asiaa tänne. Siksi kuvat jää ottamatta kun keskityn tekemiseen.

Blogitaukoa ei tule, mutta luulen harventavani postausten teon kertaviikkoiseksi. Semmoiseksi, että otatte kahvikupin ja kurkkaatte, oisko Kipoissa jotain uutta ideaa.


Haluan Kipot pinossa -blogin olevan sellainen, jota voi lukea rennosti kahvikupin kanssa. Ehkä inspiroidutaan ja uskalletaan kokeilla jotain. En halua liikuttaa, en nostattaa tunteita, en ottaa kantaa. 


Pieni ja söpö vihreä pullo löytyi Ekosta myös. Enkä lähtenyt sieltä ilman kalenterijuttujakaan, mutta niiden tarvikkeiden määrä alkaa olla jo nolo, joten jätän kuvaamatta. 

Ja se DIY-asia. 

Ostin tällaisen julisteen (terveisiä tekijöille, että Lapuan kartta on päässyt ilmeisesti loppumaan joka paikasta). En halunnut tavallisia mustia ohuita kehyksiä, joten rautakaupasta pätkä listaa ja muutama mutteri, prikka ja ruuvi.


Juliste kärsii tässä, joten jos sieluun sattuu tehdä reikiä julisteeseen, tämä minun keinoni ei ole sinun juttusi. Ruuvit menevät siis julisteen läpi. 


Yläreunassa on rimojen välistä ruuveihin solmittu juuttinaru, josta juliste roikkuu seinällä. 
Kuvaa ette nyt saa, koska koko eteinen pitäisi siivota, että saisin sievän kuvan julisteesta. 

Minä menen jatkamaan kivien asettelua ja laattojen kantoa ulos. 
Mukavaa päivää :)