Kesän löytöjä

 Olen kiertänyt kirppiksiä tänäkesänä jonkin verran. Parhaat löydöt olen kuitenkin tehnyt ihan omista vakipaikoistani, tässä ensimmäinen:


Lasipallo. Yksinkertaisuudessaan täydellisen kaunis. Seinäjoen Kierrätyskeskuksen Kierrätysmyymälästä. Minun vakiopaikkani, kun etsin inspiraatiota tai tuunattavaa tai materiaalia johonkin jo mielessä olevaan projektiin. 


Kauniit metalliset amppelit löytyivät myös kirppikseltä. Maksoin 4€/kpl, mikä oli vähän ryöstöhinta näistä, mutta ei kaduta. Sopivat yhteen ja meille. 

Olemme olleet 13 vuotta naimisissa miehen kanssa ja nyt on tullut aika uudistaa pikkuhiljaa pyyhkeitä ja liinavaatteita. Ostin Lapuan Kankureiden Myyntipäiviltä pakalta erilaisia kankaita ja kilokankaista kaksi pussillista paloja. Näissä kuvissa osa; ompelin samantien pyyhkeiksi ja räteiksi.


Nyt on kauniit harmaat käsipyyhkeet kylppäriin ja useampi keittiöpyyhe. Sävysävyyn mustien rättien kanssa. 



Mustaa Kehrää ostin useamman metrin. Ompelin pitkän kaitaliinan ja kolme keittiöpyyhettä. 


Ompelin myös vaaleasta luonnonvärisestä pellavasta (jossa on farkunsinisiä raitoja) ison peiton. Yhdistin kaksi pitkää kaitaletta toisiinsa kyljistään. Tällaisessa ei niin haittaa keskellä oleva sauma, yleisilme on rustiikkinen muutenkin ja lisäksi tämä ei ole meillä juhlapöytäliina. Siitä tuli päiväpeitto - tai tulee, kunhan kyllästyn siihen keittiön sohvan peittona. Ruut-peiton pesin ja tämä on nyt tilalla.