Halloween-kausi on virallisesti avattu

Aidot fanit aloittaa jo maaliskuussa, mutta minä haluan säästää tämän lokakuulle. Syksy on niin pitkä ja tympeä - on mukavaa, kun sen katkaisee lokakuu ja lokakuun lämpimät värit (kurpitsavärit, maavärit ja kynttilät). Kun virallinen Halloween on viimeinen päivä, sen jälkeen siirrytään pikkuhiljaa joulujuttuihin. 


Oksat ja taulu tehty itse. Taulun teksti on viimevuodelle eikä se sovi enää, mutta antaa olla. Oksat ovat mattamaalilla maalattuja ja niihin on solmittu mustaa satiininauhaa "lepakoiksi".

Noidat, zombiet ja ällötykset eivät ole minun juttuni. Minua viehättää sadonkorjuujuhlan ajatus. Tässä ekaluokkalaisen asetelma. Lepakko, kurpitsa ja puu tehty itse.  Ruskea puuvati 0,70€ kirppikseltä.


Minä vietin erään bändin kanssa äänityspuuhissa lauantain ja armahdin flunssaista miestä, joka jäi lasten kanssa kotiin ja kannoin halloween-koristelaatikon varastosta esille. Lapsilla meni hetki mukavasti kun levittivät koristeet pitkin kotia. Viirinauha (sekin joskus tehty itse) on aseteltu näin.


Löysin useamman vuoden etsimisen jälkeen keraamisen ja juuri täydellisen kurpitsalyhdyn! Sisällä on jotain kummaa heinän tapaista enkä oikeaa kynttilää sinne uskalla laittaa, muta tällainen led-kynttilä toimii hyvin.

Löysin hatullisenkin kurpitsalyhdyn. Tämä kuumenee oikean kynttilän kanssa, vaikka hattu on korkea ja siinä on hyvät ilmareiät - led-kynttilä siis sinnekin. Tämän lähemmäs noitateemaa ei meillä päästä. 


Pienessä ja pimeässä eteisessä ei oikein saa nättiä kuvaa kivasta kyltistä. Ostin tämän pari vuotta sitten ajatuksena laittaa ulko-oveen, mutta enhän minä tätä sinne malta viedä. Olkoon siis eteisessä. MarikaKK:n tekemä (googleta Villa Pumpkin Signs) ja käsintehty. 


Tervetuloa syksy, syksyn värit ja kynttilät.