Inspiraatiota viikonloppuun


Tänään Käsityömessut Seinäjoella. Minä itse haen erityisesti inspiraatiota, välineitä ja tuotteita tähän mixed media -puuhaan ja lisäksi askartelutarvikkeita muuten kalenteripuuhaan. 

Omat täkyni, jotka pitää kiertää, ovat Elvari (haluaisin avainkaulanauhan), Paperinauha (skräppipapereita ja kalenteritarvikkeita), Tuulia design (joku ihana tarvikepaketti, täältä löytyy aina joku uusi juttu), Suomen Taidetarvike (joku ihana uusi kynä - tai pari) ja Helmien talo (kalenterikorutarvikkeita). Saattaisi löytyä ehkä tilaa uudelle Verdanan korullekin. 


Nyt on hyvä aika aloittaa joulun leikekirja, art journalin idealla. (Tämä videolla näkyvä joulukirja varastettiin kun oli näytteillä ja ihmisten selattavana. Joku ei älynnyt leikekirjan ideaa :D Leikekirja tehdään itse - ei siinä ole muuten mitään järkeä.) 

 

Leikekirjan teko on kivaa! Kokeilkaa. Tämä viikonloppu on paras mahdollinen tällaiseen - ensin messut inspiraatiota ruokkimassa, harmaa keli ja vesisade ja syksy. Keitä kahvia, syö korvapuusti ja fiilistele. :)