Joulukoristeita 2018

*yhteistyössä Emma's & Mama's 

Sen kunniaksi pieni sukellus tulevaan jouluun. 


Emma's & Mama's kutsui muutamia bloggareita ja yhteistyökumppaneitaan viettämään iltaa jouluihanuuksien äärelle. Oma joulutunnelmani on vielä löytymättä (eikä sillä ole vielä kiire), mutta inspiraatiota löysin tulevaan jouluun paljonkin!

Tonttuovi on jo niin nähty, eikö :D Nyt tulee koko talo. 


Puuvalmis koottava (ilman työkaluja ja liimaa) talo, josta on iloa muutenkin kuin vain jouluna. Tässä on suora linkki tuohon taloon (on nyt muuten alessakin). Meidän omasta löytyy pieni vilaus instasta, siitä tulee parempia kuvia lähempänä joulua. 

Minä itse asiassa olisin voinut tehdä joulukalenterin tuosta talosta. Ekana päivänä talo, toisena ensimmäinen kaluste tai hahmo. Ja siitä sitten seuraavat päivät jouluun asti joku pieni juttu talooon ja viimeisenä päivänä valosarja (tämä, siinä on ajastinkin). Talosta olisi leikkijälle iloa joulun jälkeenkin. Tajusin vain tämän idean liian myöhään, joten meidän lasten osalta tämä idea jäi toteuttamatta. 


Joulun ei ole pakko olla puna-harmaa.


Merenneito koristaa tänäjouluna meidän kuusta.
Nämä huovutetut koristeet ovat ihania. 


Myös perinteisempään makuun löytyy valikoimaa. 


Ja ihmiselle, jolla on jo kaikkea. Pikkusormen kokoinen enkeli. 


Minulla on ollut tapana ostaa joka joulu jotain pientä uutta koristetta. Jouduin bloggari-illan hoitamaan hyvin kiireellä aikataululla, joten tein rauhallisemman reissun Emma's & Mama'siin seuraavana päivänä lasten kanssa. Tässä pari kuvaa pikkuautoista, jotka valitsin yhdessä nuorimman lapsen kanssa.  Tonttutalo on maalattu ja sille on viritetty paikka näissä kuvissa näkyvän pärekorin sisälle. 

Minun arkeni vähän haittaa tätä blogin pitämistä. Ei tämä mihinkään häviä (ja teitä lukijoita on täällä kivasti vaikken tätä ole ehtinyt päivittääkään samaan tahtiin kuin normaalisti), täällä ollaan :)