Joulukotia

Siivosin itsenäisyyspäivänä ja levitin loput jouluasiat esille. Tämän enempää meille ei tulekaan. 


Vähän uhkarohkeasti laitoin myös keittiöön valkoisen maton. Pysyisiköhän se siistinä jouluun asti? 


Ikkunassa on einäjokelaisen RiiKe Designin paperitähdet. (Ei yhteistyö, mutta näiden alkuperää kysellään säännöllisesti, joten :) ) 


Tarjotin RiiKeltä niinikään. Minulla on häneltä neljä tarjotinta :D 


Tämäkin rehu päätti kukkia jouluksi. Se on varmaan vuoden päivät ollut ruma ja pysynyt muuttumattomana, mutta loppusyksystä alkoi pukata uutta kukkavartta. 


Tuohitähdet ovat yksi lempikoristeistani. 


Tämän tontun ilmestyminen hyllylle istumaan on meidän lapsille Se Juttu joulukuusen ohella. Tämä tietää joulun lähestyvän. 


Vaihdoin valkoiset päällisetkin sohvaan. Meidän Ektorp on 11 vuotta vanha ja siinä on nukuttu monta vuotta jokaikinen yö (silloin kun oli yösyöttöjä harrastava vauva). Hyvin palvellut. Se on tämmöinen - päälliset tuhannen ruttuiset ja tyynyt valahtaneet. Sopii meille, ei tarvitse kauheasti varoa. (Terveisiä kummitädille, punainen peitto ei mennyt roskikseen :D Tyttönen omi sen ja kääriytyy siihen.) Sain yhden joululahjan etukäteen ja yllättäen. Kummitäti ja serkku toivat isoäidin vanhan Singerin minulle. Tarkoitus on ihan ommella tällä, mutta työhuoneessa pitää tehdä vähän järjestelyjä, että saan koneet järkevästi sinne. Puu on ihan käsittämättömän hyvässä kunnossa, silkinsileä ja kaunis. Hipelöin sitä usein ohi mennessäni. 


Tänään on harmaa päivä, mutta nauti siitä, jos sinun ei tarvitse lähteä kotoa mihinkään.