Uusi ihana putiikki

Lapualla on uusi kiva kauppa, Elsankammari Shop. Siinä Latva-Rasulan kanssa samassa talossa, entisen R-Kioskin tiloissa. Ihana, ihana putiikki, jossa kannattaa ehdottomasti pyörähtää! 


Hyasintti on kaunis ja sammaleeseen kiedottuna trendikäs. Tämän voi ripustaa roikkumaan (eikä tarvitse kastella). Nämä hyasintit ovat vähän eri näköisiä kuin euron halpikset, joissa on pitkän tikun nokassa kaksi orpoa yksittäistä kukkaa. 


Koivupöllien päälle voisi kotonakin tehdä joulukukka-asetelman.


Kaupassa on kaikenlaista ihanaa ja vähän jokaiseen makuun sopivaa. Tämä metallikuusi jäi vähän vaivaamaan itseäni. Minulla on tämä alustana oleva Perfect Homen kynttiläjalka ja tuo kuusi on sekä kaunis että turvallinen koriste. (Ette mene sinne nyt ja osta kauppaa tyhjäksi kuusista ennen kuin minä ehdin käydä ostamassa omani.) 


Peruskynttilät löytyy ruokakaupasta, mutta jos vähänkään haluaa jotain erilaista, tämä paikka on oikea osoite! Ja nuo punaisessa kynttilässä olevat siivet ovat kivat. 


Perustuikkukin on kiva kun sen laittaa kauniiseen pöttiin. 


Ja perinteisestä punaisesta tonttujoulusta pitävät löytävät kyllä omansa täältäkin. Keraamiset vihreät kuuset ovat kauniit! Niissä on vähän kimalletta (ja kimallus on aina kivaa). Aiemmin hihkuin täällä blogissa Hopea-puron koruista. Tässä kuvassa näkyy osa Elsankammarin Hopea-puron koruvalikoimasta. (Olen nyt käyttänyt heidän korviksiaan siitä lähtien yötä päivää ja minkäänlaisia allergiaoireita ei ole tullut. Ihan parhaat.) 


Tämä seuraavan kuvan hylly on yksi sellainen, joka tässä kaupassa hykerrytti ja edelleenkin tätä kirjoittaessa ilahduttaa. Lapualla on ilmeisesti tarpeeksi hullua porukkaa - meillä on puhdas, hyvin tarkkaan ainesosiltaan valikoitu ja avainlipun käyttöoikeuden saanut lapualainen kodinhoidon tuotteiden merkki! Tämä ja Kankurit ovat aika kova yhdistelmä lapualaisten joululahjakasseihin. Ei tartte hävetä. Täällä on myös Aava cosmetics, josta ei ole kuvaa, mutta joka on myös lapualainen (ja todella hyvä, olen kokeillut). Sitäkin löytyy tästä kaupasta.


Elsankammarilla on verkkokauppakin, mutta suosittelen käymään kivijalkakaupassa. Ja kaupassa kannattaa pyöriä muutama kerta kaupassa edestakaisin ja katsella lattiatasosta katonrajaan. Ovat tehneet kaupan sellaiseksi, että siellä on silmille katseltavaa. Parkkipaikka on ihan oven edessä, mies voi jäädä autoon kuuntelemaan radiota tai lähteä kahville Hyväskään.


Moniko bongasi ihanan vaaleanpunaisen höyhenkuusen ylemmästä kuvasta? 
Juuri tätä tarkoitan. 

Liikkeessä on myös käytännöllisiä lahjoja, jotka menevät miehillekin. Menkää katsomaan. 


Yrittäjä haluaa vahvistaa näyteikkunakulttuuria Lapualla. Muistatteko vielä ne kävelyretket, joita tehtiin ennen vanhaan - minunkin lapsuudessani - kaupungin keskustaan ja katseltiin näyteikkunoita?  

Minä lapualaisena toivon, että paikallinen kivijalkakauppa menestyisi. En halua aina lähteä naapurikaupunkeihin jos tarvitsen jotain muuta kuin maitopurkin. Moni asia on meillä paremmin kuin muilla, ei luovuta kivijalkakaupoista! Meiltä on loppuneet jo vaatekaupat. Ja miksi pitäisi tilata netistä tai lähteä naapuriin, jos kerran omalta kylältä löytyy tällainen kauppa? 

Hyvää joulun odotusta! Poistaa ison stressinaiheen, kun ei tarvitse lähteä isoon markettiin jouluruuhkaan, vaan pääsee oman kylän kauppoihin tekemään jouluostoksensa lanttupussista lahjoihin.