Itse tehty avaimenperä

Lisää pieniä ja kivoja käsitöitä, joita on nopea ja helppo tehdä ulkona viltillä tai riippukeinussa.


Värkit ostin Tuulia designista ja ohje löytyy täältä

Tähän ei ole varsinaista tarvikepakettia, mutta tuon metalliosan sai ostettua sieltä valmiina eli käytännössä ei eroa tarvikepaketista mitenkään. Rakastan tarvikepakettien helppoutta. 


Virkkuukoukku sen sijaan on saatu blogiyhteistyönä. :D Muistanette tämän postauksen. Sain testata Molla Millsin omaa vastaavaa koukkua ja ihastuin. Sain sitten Lankavalta oman. Ihan paras, en taida enää virkata taviskoukulla ikinä. Tämän kanssa ei käsi väsy! Varsinkin ontelokudetta virkatessa minulla kramppaa rystysten kämmenpuoli ja peukalon niveleen alkaa sattua - tällaisen koukun kanssa näitä ei ole tullut. Ja tuo koukkuosa luistaa pehmeästi. Minulla on nyt näitä kaksi, tämä pienempi ja sitten isompi ontelokuteelle. Lämmin suositus. 

Sydämestä tuli muotopuoli, koska ajatus katkesi jossain vaiheessa ja vanun kanssa oli vähän haasteita (ja kun aikani oli asetellut vanua, meni hermot ja lopetin). Annoin kuitenkin olla, koska asia ei itseäni haittaa. Saa se olla vähän vinksallaan ja mutkalla. Jos noudattaa ohjetta niin kuin siellä lukee, tulee ihan tasainen. 

Ihana kesä. Minä en valita helteestä.